Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje paaiškėjo, kad Irmą Jurgelevičiūtę „pakišo“ Andrius Šedžius

Ne kas kitas, o pats Seimo narys Andrius Šedžius praeitą vasarą pranešė žurnalistams, kad dainininkė Irma nakvos jo namuose. Taip žurnalistai skandalingąją Irmą ir pričiupo iš pat ankstyvo ryto, išsmunkančią pro A.Šedžiaus namų duris.
Seimo narys Andrius Šedžius
Seimo narys Andrius Šedžius. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

LNK išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad šį ketvirtadienį pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ apie tai papasakos žinomas televizijos laidų prodiuseris Saulius Bartkus. Praėjusią vasarą Andrius Šedžius užsiminė prodiuseriui, kad televizijos pastaruoju metu jam mažokai skiria dėmesio. „Tada pasidomėjau, ką Andrius gali televizijai pasiūlyti, – pasakoja S.Bartkus. – Mano namuose nakvos Irma“, – tarstelėjo A.Šedžius. 

 „Andriau, abu esame vyrai. Pasakyk, kam tau to reikia?“ – prisimena prodiuseris. Tuomet Andrius lyg tarp kitko pasiaiškino: „Spręskite patys, bet apie tai jau žino konkurencinė televizija“.  

 „Andriau, nepyk, bet tu esi narcizas“, – nepagailės laidos metu kritikos seimo nariui  S.Bartkus.

Seimo narys A.Šedžius – kandidatas į Šiaulių miesto savivaldybės tarybą. Politikas, neslepiantis savo svajonės tapti Lietuvos prezidentu. Taip pat – vienas skandalingiausių šių dienų politikų. Šį ketvirtadienį pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ – ne tik nauji faktai apie žinomą  politiką.  Laidoje bus diskutuojama apie artėjančius savivaldos rinkimus. Rinkimų sąrašuose žinomi veidai. Jie bus ir studijoje. „Ko eina į rinkimus pramogų pasaulio atstovai, žinomi verslininkai?  Kaip jie save reklamuoja? Ar pasiruošę staiga po rinkimų užklupsiančiam viešumui?“ – diskutuos laidos dalyviai.

Tačiau laidoje dalyvavusio žinomo prodiuserio S.Bartkaus įsitikinimu, ne žurnalistai lenda į politikų gyvenimus, seka juos, o paskui negailestingai viešina. Patys politikai to dažniausiai ir prašosi.

„Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį 19.40 val. per LNK.      
       
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius