-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irmos Jurgelevičiūtės meilužio šeimą spaudžia skolos

Scenos žvaigždės Irmos Jurgelevičiūtės kasdienybėje dedasi nuo pašalinių akių kruopščiai slepiami, tačiau daugybę žmonių be galo skaudinantys ir žeminantys dalykai, teigiama LNK pranešime spaudai.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.

Kol teismo laukianti scenos žvaigždė burkuoja su meilužiu, kol Albertas I.Jurgelevičiūtę lydi į Vilnių bei švelniai globoja kiekviename žingsnyje, jo žmona jau keletą mėnesių gyvena skurde ir nežinioje. Tuomet, kai Albertas ėmė itin artimai draugauti su Irma, fantastiškai greitai nuskurdo jo šeima. O vaistus geriančiai  žmonai liko šalti namai  ir didelė nežinomybė.

18-metė Jovita, I.Jurgelevičiūtės meilužio dukra, kaip ir jo uošvienė Danutė, mielai nuslėptų  negailestingą realybę, kuri aplankė jų namus. Tačiau viltis, kad tėtis atsipeikės, kad prabils pačios dainininkės sąžinė, pamažu blėsta. Maldavimai palikti ramybėje šeimą – beprasmiai. Meilužio uošvė neslepia: susižavėjęs scenos žvaigžde, Albertas pamiršo ir savo namus, ir žmoną ir netgi vaikus. „Buvo tūkstantinė skola už elektrą. Kaip galvojate, kas už ją sumokėjo? Abu su vyru esame pensininkai, bet nuolat finansiškai remiame Renatos ir Alberto šeimą“, – netramdydama ašarų pasakoja Danutė.

LNK pranešime spaudai teigiama, kad Irma ir Albertas slapčiomis susitikinėja į užsienį išvykusių giminaičių namuose. Ne vieną kartą judviejų automobiliai iš tiesų stovėjo niekuo neišsiskiriančio daugiabučio kieme. Nors buto durų, žinoma, niekas neatidarydavo. Tačiau pro visa reginčių kaimynų akis neprasprūdo paslaptingoji, televizijos ekrane ne sykį regėta porelė. Tokie kaimynų liudijimai, nepažįstamų žmonių skambučiai, slapčiomis filmuoti kadrai, patvirtinantys Alberto ir Irmos ryšį,  vis dar oficialiai vyriškio žmonai ir jos artimiesiems – lyg peilis į širdį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius