Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis: po aistringų bučinių – skyrybos? (papildyta vasario 4 d.)

Užteko vos kelių „Žvaigždžių duetų“ laidų, kad kartu dainuojantys grupės „Studentės“ atlikėja Irūna Puzaraitė ir aktorius Marius Jampolskis įpliekstų skandalą dėl galimo romano. Naujausiomis žiniomis, po viešų bučinių Irūnai teko išsiskirti su mylimuoju, su kuriuo draugavo beveik ketverius metus.
Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis
Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Irūna Puzaraitė.
Gimimo data, vieta: 1990 02 12, Lazdijai. 19 m.
Šeima, kurioje gimė: mama – Ramutė, tėvas – Gintaras; turi brolį Adrijų ir seserį Inetą.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Mokslai: Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete studijuoja ekonomiką.

Vardas, pavardė: Marius Jampolskis.
Gimimo data, vieta: 1978 08 18, Kaunas. 31 m.
Šeima, kurioje gimė: mama – konditerė, tėtis – verslininkas.
Pasiekimai: Lietuvos kino ir teatro aktorius; veda televizijos projektą „Triumfo arka“; vaidina TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“; 2005 m. Marius gavo „Auksinį scenos kryžių“ ir buvo įvertintas kaip geriausias jaunas menininkas; 2008 m. tapo „Sidabrinių gervių“ laureatu ir pripažintas geriausiu metų kino aktoriumi.

Mariau, scenoje su Irūna tai bučiuojatės, tai erotiškai šokate... Kaip Tau ir partnerei pavyksta taip efektingai pasirodyti?

Viganto Ovadnevo nuotr./"Žvaigždžių duetai": Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė
Viganto Ovadnevo nuotr./"Žvaigždžių duetai": Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė

Na, mūsų tikslas nėra pasirodyti efektingai. Scenoje mes tiesiog dainuojame.

Tačiau Tu ir Irūna nebijote provokuoti bei šmaikščiai pažiūrėti į save, žiūrovą...

Mes nenorime nieko provokuoti. Mūsų siekis buvo kažką pasakyti daina. Manau, tai pavyko padaryti.

Ar seniai Tu dainuoji?

Profesionaliai ir platesnei auditorijai nedainuoju. Tiesiog pradėjau bardo karjerą. Aš esu aktorius, baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, o ten privaloma mokytis vokalo. Tiesa, baigiau ir muzikos mokyklą, smuiko specialybę. Visada buvau arti muzikos. Nors žodis „profesionalus“ nubrėžia tam tikrą ribą, tačiau neaišku, kur aš esu iš tikrųjų. Turbūt profesionalus muzikantas yra tas, kuris iš šios veiklos uždirba, o aš toks nesu.

Kaip prieš projektą „Žvaigždžių duetai“ įsivaizdavai bendrą darbą su Irūna?

Panašiai ir įsivaizdavau, nes su Irūna susipažinau anksčiau, t. y. kai vedėme koncertą „Laumės juosta“. Mums, kaip vedėjams, labai gerai sekėsi kartu dirbti – sutapo mūsų biolaukai. Kai mums pasiūlė kartu dalyvauti, iš karto supratau, kad galime „sulipti“ kaip duetas. Be to, man svarbiausia, jog „nesiskleisčiau“ kaip solistas, kad dainuotume drauge ir kažką savo pasirodymu pasakytume.

Turbūt supranti, kad Jus po tokių viešų bučinių, kuriuos matė, greičiausiai, milijonas žiūrovų, jau pradėjo poruoti...

Poruoti ar kažką išskirti – toks yra žurnalistų darbas. Aš jų darbo nedirbu. Atlieku savąjį.

Nori įgelti tiems žurnalistams, kurie Vilniaus oro uoste Tave ir operos solistę Oną Kolobovaitę nupaparacino grįžtančius iš Egipto?

Deja, šios temos aš nekomentuoju.

Tačiau po to įvykio oro uoste su žiniasklaida nekalbėjai, nedalijai interviu. Atšalo meilė žurnalistams?

Na, su jumis juk kalbu... Tiesiog dabar aš daug dirbu. Be to, yra temų, apie kurias noriu kalbėti, o yra ir tokių, apie kurias galiu kalbėti, bet nenoriu. Tai yra mano teisė. Jeigu kas nors ją pažeidžia arba pradeda  neetiškai elgtis, tuomet aš tiems žmonėms pasakau „ne“.

„O taip... Marius neblogai bučiuojasi... Ar įsivaizduoju jį kaip gyvenimo partnerį? Net nežinau ką pasakyti... Gyvenime visko būna. Aš neatmetu galimybės, kad taip galėtų būti.“

Marius bučiuojasi neblogai

Grupės „Studentės“ dainininkė Irūna apie santykius su Mariumi kalba kur kas atviriau. Mergina sako, kad juos sieja ypatingas ryšys ir kad ji neatmeta galimybės su juo tapti pora ne tik scenoje.
„Apie Marių galiu kalbėti tik pačiais geriausiais žodžiais. Aš jį anksčiau pažinojau. Kai susitikome pirmą sykį, iškart vienas kitą pajutome. Tarp mūsų yra ypatingas ryšys“, – šypsodamasi apie partnerį kalba Irūna. Gal vis dėlto jie pora ne tik scenoje? Kas iš tiesų sieja šiuos du žmones? „Ne, ne, ne... Mes esame partneriai, žiauriai draugiški partneriai. Tarp mūsų yra nuostabus ryšys, vienas kitą suprantame iš pusės žodžio. Apie daug ką galime ir turime pakalbėti“, – toliau komplimentus Mariui žarsto I. Puzaraitė. „Jūs ne tik puikiai dainuojate, bet ir labai įtikinamai bučiuojatės?“ „O taip... Marius neblogai bučiuojasi... Ar įsivaizduoju jį kaip gyvenimo partnerį? Net nežinau ką pasakyti... Gyvenime visko būna. Aš neatmetu galimybės, kad taip galėtų būti“, – šypsosi pašnekovė.

Tiesa, atlikėjai artimi šaltiniai „Privatu!“ prasitarė, kad dėl itin seksualių Irūnos ir Mariaus pasirodymų „Žvaigždžių duetuose“ žlugo merginos santykiai su mylimuoju. Porelė draugavo daugiau nei ketverius metus. Kalbama, kad Irūna su draugu išsiskyrė dėl dažnų barnių, esą buvęs atlikėjos vaikinas nuolat pavyduliaudavo dėl kitų vyrų rodomo dėmesio. Paklausus I. Puzaraitės, ar kalbos apie skyrybas su mylimuoju ne iš piršto laužtos, mergina kiek sutrinka ir pradeda filosofuoti. „Aš nebeturiu draugo. Nors per daug kategoriška būtų taip teigti... Tiesą pasakius, nelabai norėčiau atsakyti į šį klausimą. Draugas ir yra, ir nėra. Tiesiog norėčiau akcentuoti, jog nė vieni santykiai nesutrukdys man siekti karjeros. Vietoj romanų aš visada rinksiuosi darbą“, – kategoriškai sako Irūna.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius