Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis susituokė ir Liškiavos bažnyčioje: jaunikis – su kariškio uniforma

Dainininkė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė (26) šeštadienį ištekėjo už mylimojo kariškio Roko Čepononio (24). Pirmiausia pora įregistravo civilinę santuoką Druskininkuose, o pavakarę surengė bažnytinę ceremoniją Švč. Trejybės bažnyčioje Liškiavoje.

Civilinę santuoką Druskininkų santuokų rūmuose I.Puzaraitė ir jos mylimasis R.Čepononis įregistravo šeštadienio popietę.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čeponio vestuvių Liškiavoje akimirka
Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio vestuvės

17 val. poros santuoka buvo palaiminta Švč. Trejybės bažnyčioje Liškiavoje.

Apie 15 valandą prie Liškiavos Švč. Trejybės bažnyčios jau pradėjo rinktis pirmieji svečiai. Į ceremoniją atvyko Marius ir Renata Jampolskiai ir kiti artimi bičiuliai.

16 valandą prie bažnyčios pasirodė jaunavedžiai – Irūna su Roku ir šeimos nariai. Jaunikio kostiumą Rokas pakeitė kariškio uniforma.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio santuoka Liškiavoje
Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio santuoka Liškiavoje

Prieš 17 valandą svečiai patraukė į Švč. Trejybės bažnyčią. Po kurio laiko joje pasirodė ir jaunavedžiai: vedini pabrolių ir pamergių I.Puzaraitė ir R.Čepononis nuėjo prie altoriaus.

Nuometą Irūnai prilaikė sesuo Ineta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjusiai Irūnai Puzaraitei ir jos vyrui – artimųjų ir garsių bičiulių sveikinimai

Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čeponio vestuvių Liškiavoje akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio vestuvių Liškiavoje akimirka

Po vestuvių ceremonijos I.Puzaraitė akyse neslėpė ašarų.

„Be galo stipru buvo ir jautru. Pačios ašaros liete liejosi, nes su Roku esame seniai pažįstami, o ta santuoka atrodo irgi seniai įvykusi. Vadinome vienas kitą vyru ir žmona, nes puikiai vienas kitą pažįstame. Esame vienas kitam skirti, tai tas žiedelis yra smulkmena. Labai jaudinanti aplinka“, – Žmonės.lt sakė ji.

Paklausta, kodėl nusprendė rinktis tiek civilinę, tiek ir bažnytinę santuoką, Irūna teigė, kad vestuvės – vieną kartą gyvenime: „Tai yra pirmas ir vienintelis kartas mano gyvenime, todėl norėjome tiek civilinės, tiek bažnytinės santuokos. Viskas taip, kaip ir turi būti.“

Irūnos ir Roko rankas papuošė klasikinio stiliaus žiedai. „Reikia imti tokius žiedus, kad ir po 10 metų jie būtų gražūs, patogūs ir praktiški“, – sakė ji.

I.Puzaraitė vestuvėms ruošėsi be profesionalios pagalbos ir juokavo, kad dabar jau galėtų surengti ir kitų vestuves: „Jeigu reikės pagalbos – kreipkitės. Galėsiu jums suorganizuoti puikias vestuves.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio santuoka Liškiavoje
Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio santuoka Liškiavoje

Po vestuvių ceremonijos jaunieji patraukė į sodybą, kurioje šventę pratęs su 80 kviestinių svečių.

Pastaruoju metu po devyniais užraktais asmeninį gyvenimą slėpusi Irūna Puzaraitė vestuvių išvakarėse nenoriai komentavo ir šį įvykį.

Svarbiausia gyvenimo švente nuotaka rūpinosi pati, jokių vestuvių planuotojos paslaugų jai neprireikė. Anksčiau I.Puzaraitė kalbėjo norinti, kad vestuvės būtų tradicinės, vien su artimiausiais žmonėmis jose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė Druskininkuose ištekėjo už mylimojo kariškio Roko Čepononio

„Po vestuvių emocijos puikios. Jaudinausi ne tik iš vakaro, bet jau kokias dvi savaites“, – po ceremonijos Druskininkuose Žmonės.lt teigė I.Puzaraitė.

I.Puzaraitė vestuvių dieną pasipuošė Viktorijos Jakučinskaitės kurta balta nuotakos suknele, apnuoginančia pečius. Rankose jaunoji laikė ryškią gėlių puokštę.

Irūna po vestuvių pasirinko dvigubą pavardę.

VIDEO: Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis susituokė ir Liškiavos bažnyčioje

Meilė iš pirmo žvilgsnio

Apie mylimą vyrą Irūna niekada neatviravo. Tik besiruošdama vestuvėms atskleidė, kad drauge jiedu jau šešerius metus. Moters teigimu, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio: vakarėlyje užsimezgusi pažintis pakeitė visą jos gyvenimą.

Irūna džiaugiasi, kad nors R.Čepononis ir nepriklauso pramogų pasauliui, puikiai supranta dainininkės profesiją ir niekad nepriekaištauja dėl darbo naktimis ar pernelyg artimo kontakto su scenos partneriais.

Irūna prisipažįsta, kad būna laikas, kai su mylimuoju nesimato savaitėmis, o kartais net mėnesiais, tačiau jų santykiams tai neturi jokios įtakos..

Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čeponio vestuvių Liškiavoje akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūnos Puzaraitės ir Roko Čepononio vestuvių Liškiavoje akimirka

Žmonės.lt primena, kad I.Puzaraitės sesuo Ineta Puzaraitė taip pat neseniai sumainė aukso žiedus – už mylimojo Ąžuolo Žvagulio ištekėjo pernai gegužę, netrukus jiedu susilaukė dukrytės.

Švč. Trejybės bažnyčia Liškiavoje pamėgta garsenybių gretose – čia santuokos saitais susisaistė ir daugiau žinomų žmonių.

Vestuves čia iškėlė krepšininkas Martynas Pocius su mylimąja Viktorija, dainininkas Justinas Lapatinskas su mylimąja Migle.

VIDEO: Irūna Puzaraitė ištekėjo už mylimojo kariškio Roko Čepononio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius