-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš iliuzionisto dėžės su kardais – į LNK orų pranešėjas

LNK žinios nuo šiol turės orų pranešėją, kuria dirbs žavi žurnalistė Karolina Liukaitytė. Jaunosios orų pranešėjo gyvenimo faktai stebina: visų pirma, sinoptike dirba jos pusseserė, todėl Liukaitytės pavardė girdėta uoliai orų prognozes klausiantiems žiūrovams, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Karolina Liukaitytė
Karolina Liukaitytė / LNK nuotr.

Antra, kolegos juokauja, kad orų judėjimus LNK Žiniose Karolina galės Lietuvoje rodyti grakščiausiai – mat ilgus metus mokėsi klasikinio baleto ir baigė M K. Čiurlionio menų mokyklos baleto klasę.

Trečia, Karolina patiks net tiems, kurie mano, kad prognozuoti orus – tas pats, kas burti iš kavos tirščių, mat Karolina yra iliuzionisto asistentė ir keliauja po pasaulį rodydama triukus. Su draugu Mantu Wizardu tapusi Italijos iliuzionistų čempionato nugalėtojais, netrukus jiedu išvyks į konkursą Las Vegase. Ji tikrai nebijo žiūrovų keršto, jeigu tektų paskelbti netikslią Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos prognozę – ji sugeba gyva išlįsti iš magiškos dėžės scenoje, kai iliuzionistas į ją susmaigsto keturiolika kardų.

Būdama profesionalia žurnaliste, t.y. trečio kurso Vilniaus universiteto Žurnalistikos instituto studente, Karolina sako pasistengsianti, kad orų prognozės per LNK žinias būtų kuo suprantamesnės ir aiškesnės.

„Man orai ir jų susidarymas – labai įdomus reiškinys, ką tik perskaičiau Lietuvos orų studiją nuo pat 17 amžiaus. Labai įdomu, kaip orai veikia visą žmogaus gyvenimą – mintis, darbus ir svajones. Sakyčiau, kad nuo senų senovės orų spėjime buvo daug gražios magijos“, – šypsosi jaunoji LNK žinių orų pranešėja.

„Orų prognozių perteikimas žiūrovams – labai įdomus ir kūrybiškas darbas“, – įsitikinusi Karolina.
Pačią pirmąją darbo dieną pirmadienio LNK žiniose Karolinai Liukaitytei teks pranešti apie pūgas, nors mėgstamiausias jos oras – pavasarį ir vasarą. „Kaip ten bebūtų, smagiausia žmonėms pranešti šiltus ir ramius orus“, – sako Karolina.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius