A.Brazauskas: iš Izraelio – su vaistais ir viltimi

Vėžiu sergantis Algirdas Brazauskas iš Izraelio parsivežė medikamentų. Vilties pasveikti jam įkvėpė ir Jeruzalės medikai, ir aplankytos šventos vietos, rašo „Lietuvos rytas“.
Algirdas Brazauskas su žmona Kristina
Algirdas Brazauskas su žmona Kristina / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kadenciją baigęs 77 metų A.Brazauskas iš Izraelio grįžo neprastos nuotaikos. Pastaruoju metu žvalesnis tapo jo balsas, atslūgo ir patinimas, atsiradęs nuo didelių vaistų dozių.

„Šiuo metu jaučiuosi geriau“, – „Lietuvos rytą“ tikino politikas.

Atlikę tyrimus Izraelio medikai priėjo išvados, kad pacientas iš Lietuvos gali namuose gydytis jų siūlomais vaistais. A.Brazauskui pasiūlytų vaistų Lietuvoje nėra: „Kiek man žinoma, jų yra tiktai Izraelyje. Todėl iš kartų jų ir prisipirkau“.

Tyrimus baigęs ir vaistų įsigijęs A.Brazauskas lengviau atsikvėpė. Su žmona jis užsuko į Jeruzalės šventyklas, aplankė kitas šventas vietas.

„Anksčiau esu buvęs Jeruzalėje darbo reikalais – 1995 metais atsiprašiau žydų tautos už tuos lietuvius, kurie negailestingai žudė žydus, juos šaudė, trėmė, plėšė“, – į prisiminimus grįžo A.Brazauskas.

Šįsyk politikos veteranas šventas vietas lankė norėdamas pasisemti dvasinės stiprybės. „Šventoji Žemė, reikia tikėtis, padės. Dievas gal iš tikrųjų susimylės“, – savo viltimi pasidalijo kadenciją baigęs prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius