Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš kalėjimo išėjusi Radži mama: „Nors vieną kitą klaidą pabandysiu ištaisyti“

Ką išgyvena motina, matydama, kaip jos sūnus šoka ir dainuoja, demonstruoja turtus ir prabangą, šelpia vargstančius ir glosto senutes? Moteris, kadaise padariusi pačią didžiausią gyvenimo klaidą ir šiandien atsidūrusi gyvenimo kryžkelėje. Kaip mylėti ir būti mylimai?
Radži mama Raisa Aleksandrovič
Radži mama Raisa Aleksandrovič / LNK nuotr.

„Džiaugiuosi, kad aš turiu tokį sūnų. Jis gražus, protingas. Jį visi myli, visur priima. O jei jam gerai sekasi, tai ir aš gerai jaučiuosi“, – teigia Raisa Aleksandrovič, populiaraus atlikėjo Radži mama.

LNK išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad vos išėjusi iš Panevėžio pataisos namų net 15 metų ten praleidusi Lilia vadinama moteris nežinojo, kur eiti, kur važiuoti. Žinomiausias kelias – Vilniaus link. Todėl sėdusi į autobusą moteris po poros valandų jau klaidžiojo stotyje. Nesuvokdama, kaip reikės sostinėje gyventi turint vos kelis litus ir būtiniausius drabužius.

„Ji iš karto pasakė esanti Radži mama. Ir paprašė, kad mes leistume jai čia apsigyventi“, – prisimena Lietuvos kalinių globos draugijos Reabilitacijos centro vadovė Milda Bliumenzonienė.

Ūmiu būdu, išsišokimais ir nenudailintu charakteriu garsėjanti moteris – mįslė jos artimai nepažįstantiems. Tačiau visai ką kita apie Raisą Aleksandrovič kalba tie, kurie turėjo nors menkiausią galimybę bendrauti su ilgus metus vagiliavusia ir narkotikus vartojusia moterimi. Su motina, trečdalį  gyvenimo praleidusia Panevėžio kalėjime. Ten pagimdžiusia ir sūnelį Radži.

 „Gyvenime padariau tiek klaidų, kad jų suskaičiuoti jau nebepajėgiu. Mano visas gyvenimas – vienos klaidos. Tačiau nors vieną kitą tikrai pabandysiu ištaisyti“, – sako Lilia vadinama buvusi kalinė, neseniai metusi vartoti narkotikus ir pasišovusi susirasti tinkamą darbą.

Įkalbėti R.Aleksandrovič atsiverti pavyko ne iš karto. Išskirtinė „Abipus sienos“ tema – antradienį 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius