Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Niujorko grįžęs modelis Solveiga Mykolaitytė: „Nuo blizgesio pabėgsiu į Afriką“

Vilniuje spalvingai atšvęstas „Make up for ever“ 30-asis gimtadienis, kuriame žibėjo visas būrys žinomų moterų – dauguma jų žengė podiumu išpuoštos meistrų makiažais ir Liutauro Salasevičiaus suknelėmis. Bene užtikrinčiausiai podiumu žengė modelis Solveiga Mykolaitytė (29) į Lietuvą grįžusi tiesiai iš Niujorko.
Solveiga Mykolaitytė
Solveiga Mykolaitytė / Asmeninio albumo nuotr.

Marijampolietė manekenė jau ne vienerius metus sukasi mados pasaulyje – gerokai išmaišiusi Europą, didžiąją dalį laiko praleidžia Niujorke, kuriame gauna daugiausia darbų. Į Lietuvą grįžusi Solveiga tikino, kad į gimtąją šalį noriai grįžta kaskart, vos tik pasitaiko galimybė.

„Pastaruoju metu daugiausia laiko praleidžiu Niujorke, nors daug darbų turėjau ir Europoje. Lietuvoje lankiausi retokai, bet kuo toliau – tuo didesnis noras čia grįžti. Gavau pakvietimą dalyvauti šiame renginyje, todėl pagalvojau – kodėl gi ne, pabūsiu gimtinėje. Nesu dažna vakarėlių viešnia – čia buvo retas atvejis, kai sutikau dalyvauti, nes norėjosi kur nors išeiti. Grįžus man svarbiau pabūti su šeima, nes visi pyksta, kad esu retas svečias namie“, – Žmonės.lt sakė ilgakojė gražuolė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Solveiga Mykolaitytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Solveiga Mykolaitytė

Visada nori grįžti į Lietuvą

Į Lietuvą S.Mykolaitytė visada grįžta noriai – mergina teigė, kad šįsyk pabus gerokai ilgiau, negu įprasta, nes jau suplanuotas grožio konkursas, iki kurio ji sau leis pasimėgauti poilsiu.

„Lapkritį atstovausiu Lietuvai grožio konkurse „Miss Multiverse“ Karibuose, todėl iki tol tikrai būsiu Lietuvoje. Iš tiesų, noriu pailsėti, todėl džiaugiuosi šia proga ilgiau pabūti gimtinėje – čia draugai, artimieji, visi esame viens kito pasiilgę“, – teigė pašnekovė.

Solveiga patikino, kad kur bekeliautų, kur beapsistotų – sava jaučiasi tik gimtinėje, kurioje net truputį labiau susiraukę žmonės vis tiek atrodo savotiškai mieli ir savi.

„Gyvenau tarp Niujorko ir Los Andželo... Ten labai daug veiksmo ir galimybių, bet grįžti į Lietuvą noriu visada: aš čia pailsiu, viskas sava, smagu. Nors čia ir yra daug susiraukusių žmonių, reikia labiau šypsotis ir tada jie tau atsako tuo pačiu“, – šypsosi ji.

Pasiteiravus, kaip jai gimtinė atrodo po didmiesčio Niujorko, mergina juokėsi, kad sunkiausia apsiprasti su tyla: „Keisčiausia grįžus namo nebegirdėti triukšmo. Kelias naktis net negalėjau užmigti, nes nėra miesto gaudesio, triukšmo – labai neįprasta.“

Iš prabangos – į Afriką

S.Mykolaitytė, paklausta apie ateities planus, pasakojo, kad po grožio konkurso iškart pasiners į kitą pasaulį – gražuolė ruošiasi savanoriauti Afrikoje.

„Esu suplanavusi avantiūrą, apie kurią jau seniai galvojau, bet vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Pribrendo laikas man visiškai pakeisti aplinką, pabėgti nuo spindesio, blizgučių ir puošnumo. Po minėto konkurso išvyksiu į Afriką savanoriauti – jau ruošiuosi šiam projektui, nes gruodžio pabaigoje turėčiau išvykti. Afrikoje praleisiu apie keturias savaites“, – teigė mergina.

Pasiteiravus, ar prie prabangos ir patogumų pripratusiai moteriai nebus per sunku, Solveiga tik numoja ranka: „Ten visai kitas gyvenimas – gyvensiu palapinėje, be įprastų patogumų. Noro ir ryžto turiu tiek, kad tikrai negalvoju, jog bus per sunku – esu gamtos vaikas, Niujorke labai pavargstu...“

Asmeninio albumo nuotr./Solveiga Mykolaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Solveiga Mykolaitytė

O ką gražuolė planuoja grįžusi iš Afrikos? Gal pagaliau visam laikui įsikurs Lietuvoje, pradės sukti šeimos lizdelį... „Galiu gyventi bet kur – nežinau, kur įsikursiu ateityje: Lietuvoje ar Niujorke. Svarbiausia, kad atrasčiau savo vietą, jausčiausi laiminga, suptų mylimi žmonės. Bet kokiu atveju – Lietuva visada buvo ir yra mano širdyje“, – patikina ji.

Nors ir kiek keliavau, mano širdį užkariavo lietuvis. Sakau, viskas, kas sava – mylimiausia.

Turbūt išskirtinės išvaizdos merginai dėmesio – per akis, todėl ir šeimos kurti dar nesinori, vis dar to vienintelio paieškose?.. „Dėmesio tikrai sulaukiu, smagu jo gauti, bet per daug to nesureikšminu. Mano širdies reikalai geri, todėl nėra kada apie tai galvoti. Ne vienerius metus turiu mylimą žmogų“, – akimirksniu paneigia svarstymus, kad po pasaulį blaškosi todėl, kad yra laisva ir nepriklausoma.

Negana to, merginos širdis priklauso lietuviui, todėl ji neatmetė galimybės, kad kada nors sukurs šeimą Lietuvoje, jeigu mylimojo „nenuvilios“ į Niujorką. „Nors ir kiek keliavau, mano širdį užkariavo lietuvis. Sakau, viskas, kas sava – mylimiausia“, – šypteli Solveiga.

Asmeninio albumo nuotr./Solveiga Mykolaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Solveiga Mykolaitytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius