Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Šveicarijos į Vilnių koncertuoti atvykusią Gintą Biku sužavėjo lietuvių publika

„Tai buvo nepakartojama“, – emocijų neslepia kylanti Europos žvaigždė lietuvaitė Ginta Biku. Nuo devynerių metų Šveicarijoje gyvenanti atlikėja vakar pasirodė Kovo 11-osios koncerte Katedros aikštėje. Renginyje dainininkė atliko jausmingą kūrinį, kurį tūkstantinė žiūrovų minia sutiko itin šiltai.
Ginta Biku
Ginta Biku / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Ginta Biku Muzika

„Labai didžiuojuosi tuo, kad esu lietuvė, todėl man ypatingai malonu, kad savo gimtinėje į sceną lipau būtent tokią svarbią visai tautai dieną. Prisipažinsiu, kad net kojos šiek tiek virpėjo, nors kojncertuoti tenka visoje Europoje ir išties įspūdingose scenose, bet šįsyk viskas buvo kitaip. Nulipusi nuo scenos net susigraudinau, kaip šiltai mane priėmė lietuviai“, – atvirauja gražuolė lietuvė, pasirašiusi kontraktą su muzikos industrijos milžine „Universal“.

Gintą į Lietuvą atlydėjo ir jos vadybininkas – garsaus italų dainininko Eroso Ramazzotti brolis Marco. Vyras po koncerto negailėjo liaupsių jo organizatoriams už profesionalumą. „Renginys buvo puikus, scena, apšvietimas ir įgarsinimas aukščiausio lygio, tikrai niekuo nenusileido koncertams Italijoje“, – sakė Marco Ramazzotti. Šveicarijoje gyvenanti ir kurianti atlikėja šįvakar išvyksta namo, tačiau Lietuvoje žada lankytis dažniau – planuoja gerbėjams čia surengti keletą pasirodymų.

Įspūdingos išvaizdos mergina dainuoja nuo vaikystės, tačiau prieš užlipdama į didžiąsias Europos scenas, ji dirbo modeliu ir sukosi televizijos versle.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Koncertas „Su meile. Kovo 11-oji“
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ginta Biku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius