Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Žvaigdžių duetų“ iškrenta Jeanas Clode‘as ir „69 danguje“ merginos

Susumavus dviejų savaičių rezultatus muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“ palieka sporto treneris, afrikietis Jeanas Clode‘as Edorhas ir gražuolės iš grupės „69 danguje“. Juos galėtų išgelbėti projekto komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, skirdamas savo veto.
Jeanas Claude Edorhas ir "69 danguje" merginos
Jeanas Claude Edorhas ir "69 danguje" merginos / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Projekte triumfuoja lovelasas aktorius Marius Jampolskis ir Irūna iš grupės „Studentės“. Erotišką numerį perengęs aktorius sužavėjo ne tik komisijos narius, bet ir žiūrovus. Po dviejų savaičių judviejų pora – projekto lyderė. „Nebandykite to pakartoti namuose“, – po seksualaus poros pasirodymo sakė V. Juozapaitis.

Antrojoje „Žvaigdžių duetų“ turnyrinės lentelės vietoje liko projekto naujokai – verslininkas Marius Gelažnikas ir vokalo virtuozė dainininkė Baiba Skurstene.

Trečioji vieta atiteko romantišką dainą sudainavusiai Vitalijaus Cololo ir Natalijos Zvonkės porai. Po šios dainos Vytautas Juozapaitis prisipažino tapęs šios poros gerbėju.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius