Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingas 5000 litų kainavęs Radžio žiedas – vogtas?

Dainininką Radžį Aleksandrovičių persekioja skandalai. Neseniai stojęs prieš teismą dėl „Zaporožiečio“ vairavimo be vairuotojo pažymėjimo, Radžis ten ne tik apstumdė žurnalistę, bet ir gyrėsi savo turtais ir naujuoju įspūdingą sumą kainavusiu žiedu.
Radžio žiedas
Radžio žiedas / TV3 nuotr.

5000 litų – tiek, pasak skandalisto, kainavo prabangus jo pirkinys, įsigytas vienoje Panevėžio juvelyrinių dirbinių parduotuvėje.

„Tai įspūdingas žiedas, kuris buvo pagamintas specialiai Kaliningrado čigonų baronui. Jis ne tik kad rankų darbo, bet dar ir daugiau kaip 30 gramų aukso vertės – geriau jau vienas toks, nei 10 paprastų žiedų“, – naująjį pirkinį vertino Radžis.

Apvalios sumelės už masyvų aksesuarą skandalingasis dainininkas nepagailėjo, tačiau ar gali būti, jog papuošalas – vogtas ir į Lietuvą atkeliavęs nelegaliai?

„Šis žiedas yra labai sudėtingas – vargiai toks galėjo būti pagamintas Panevėžyje...“ – samprotauja žymus šio miesto juvelyras Robertas Kirdeikis.

Ką atsakys pats Radžis, paklaustas, ar gali būti, jog nusipirko vogtą juvelyrinį dirbinį? Ir ar tiesa, kad savo turtais besigiriantis dainininkas rūko kontrabandines cigaretes?

Skandalingiausios žinios Lietuvoje „Be komentarų“ – jau šį trečiadienį, rugsėjo 28-ąją, 20.30 val. viešai atskleis prabangaus Radžio pirkinio paslaptį.

„Be komentarų“ – trečiadieniais 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius