Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingiausio Lietuvos balso paieškos prasideda jau lapkritį

Pasaulio scenas drebinantis ir talentų ieškantis muzikinis šou „The Voice of...“ atvyksta į Lietuvą. Po Naujųjų metų „Lietuvos balsas“ bus rodomas per LNK televiziją, o jau lapkritį prasidės talentingiausių šalies vokalistų atranka. Šou laimėjusio balso savininko laukia kontraktas su stambiausia ir žinomiausia pasaulyje garso įrašų kompanija „Universal Music“.
Šou „Lietuvos Balsas“ logotipas
Šou „Lietuvos Balsas“ logotipas / LNK nuotr.

Lietuva – 27-oji šalis, kurioje pasirodys naujasis geriausio šalies balso ieškantis TV šou. Debiutavęs Nyderlanduose ir iškart po to beprotiško populiarumo sulaukęs JAV, kur buvo rodomas NBC kanalu, netrukus „The Voice of…“ suskambės ir Didžiojoje Britanijoje („BBC One“ kanalu) ir daugelyje kitų šalių.

Lietuviškąjį „The Voice of...“ variantą rengiantys kūrybos namai „Elitaz“ akcentuoja, kad šis projektas skirtas iš tiesų galintiems ir norintiems dainuoti. „Tai nereiškia, kad ieškome profesionalų, baigusių aukštuosius mokslus ir turinčių didelę sceninę patirtį, nors jie šiame projekte labai laukiami. Esame tikri, kad yra žmonių, turinčių talentą dainuoti, bet neinančių į panašius projektus, nes juose dėmesys skiriamas ne balsui, o pašaliniams dalykams ar netgi priešingai – daugiau dėmesio sulaukia visiškai muzikinės klausos neturintys dalyviai. Norime atrasti tikrus talentus, o kartu suteikti kokybišką pramogą žiūrovui – čia nebus tų, iš kurių nusidainavimo juoktųsi visa Lietuva“, – pasakoja Kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pozityvumas – esminis projekto „Lietuvos balsas“ bruožas. Čia pagaliau pamatysime, kad publiką galima išvesti iš proto ir išskirtinai teigiamu šou. Vietoj balus skirstančių ir kritikuojančių komisijos narių šou dalyvausiantys mokytojai – savo srities profesionalai – patars, drąsins ir dalyvius lydės visą kelią nuo perklausų iki finalo, kartu su jais pasirodydami scenoje.

Atrankų į „Lietuvos balsą“ metu dalyviai galės registruotis internete adresu www.lnk.lt/lietuvosbalsas arba atvykti į gyvai rengiamą atranką. Šiose atrankose dalyviai bus atrenkami pirmajam etapui – aklosioms perklausoms, kuriose keturi mokytojai rinksis sau mokinius nematydami nei jų išvaizdos, nei elgesio scenoje, o tik pagal balsą.

Geriausiai pasirodę aklosiose perklausose keliaus į antrąjį etapą – kovas, kuriose mokytojai patys vertins savo mokinius ir tik pusei jų suteiks galimybę varžytis toliau. Paskutiniajame etape, gyvų pasirodymų šou „Lietuvos balsas“ per LNK televiziją metu, mokiniai gyvai pasirodys kartu su savo mokytojais, populiariausiais šalies atlikėjais ir pasaulinę šlovę pelniusiais svečiais iš užsienio. Didžiajame finale dėl teisės vadintis Lietuvos balsu ir kontrakto su „Universal Music“ susikaus keturi talentingiausieji. Projekto „Lietuvos balsas“ dalyvius nuo „aklos perklausos“ iki pat finalo lydės išskirtinai kokybiškas ir tik gyvas garsas. Talentams gyvai pritars profesionalių muzikantų grupė.

Atranka į muzikinį šou „Lietuvos balsas“ prasideda! Anketos nuo lapkričio ieškokite adresu www.lnk.lt/lietuvosbalsas! Visame pasaulyje scenas drebinantis muzikinis šou – jau greitai per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius