-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite: 2014-ųjų pramogų pasaulio skandalą

2014-ieji metai pažėrė ne tik naujų porų, vestuvių, sužadėtuvių, muzikinių naujienų ir kitų staigmenų, bet ir ne vieną pramogų pasaulio skandalą, kuris žiniasklaidoje mirgėte numirgėjo, o aštrios diskusijos apie skandalingus įvykius virė ir liejosi per kraštus. Atsisveikinant su 2014-aisiais kviečiame išrinkti įsimintiniausią pramogų pasaulio skandalą: savo nuomonę išsakykite apklausoje.
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Jolanta Leonavičiūtė ir Agness Landau
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Jolanta Leonavičiūtė ir Agness Landau / Luko Balandžio ir Aro Radevičiaus nuotr.

Jazzu, kiaunės ir urodai

Londone lapkričio pabaigoje koncertavusią Justę Arlauskaitę-Jazzu įsiutino kai kurie į koncertą atvykę klausytojai: atlikėja savo nepasitenkinimą išreiškė negailėdama keiksmų ir prašydama daugiau tokiai publikai į jos koncertus nesirinkti. Jazzu traškučius valgiusius ir asmenukes jos pasirodymo metu dariusius klausytojus išvadino kiaunėmis ir urodais.

Toks tiesmukas dainininkės pasisakymas sukėlė didžiulę diskusijų bangą, tiek pramogų pasaulio atstovai, tiek atlikėjos gerbėjai ilgai diskutavo apie šį Jazzu žingsnį.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Lietuvos vyrus suviliojęs Raulis Mammadli

Ketverius metus Lietuvoje gyvenantis azerbaidžanietis transeksualas Raulis Mammadli, jau kurį laiką prisistatantis Agness Landau, iškart po Naujųjų sukėlė tikrą skandalą: moteriškai apsirengęs vaikinas naktiniame klube pakerėjo ne vieną lietuvį, o vienas su juo pasibučiavęs vaikinas jau kitą dieną per socialinius tinklus ėmė klausinėti „ar kas žinąs, kas ši gražuolė“, mat jis su ja bučiavęsis ir norintis sutikti darkart.

Tuomet Žmonės.lt pakalbintas Raulis papasakojo visą savo istoriją – nuo atvykimo į Lietuvą iki beprotiško noro tapti moterimi. Gerą pusmetį netilo kalbos ir diskusijos apie Raulį: vieni jį palaikė, kiti vijo lauk iš Lietuvos, treti piktinosi, kad šis, apsimetę moterimi, vilioja Lietuvos vyrus. Kaip ten bebūtų, apie Raulį kalbos netyla net ir prabėgus beveik metams.

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

Į erotikos skandalą įsivėlusi Jolanta Leonavičiūtė

Lapkričio pabaigoje pramogų pasaulį apskriejo žinia, kad TV3 šou „Meilė ar pinigai“ išgarsėjusi, o šiuo metu projekte „Šok su manimi“ dalyvaujanti manekenė Jolanta Leonavičiūtė gyvenime yra dirbusi ir ne itin visuomenėje priimtiną darbą – filmavosi atviruose erotiniuose filmuose.

Pati J.Leonavičiūtė Žmonės.lt sakė, kad gyvenime klaidų yra padaręs kiekvienas, tik, deja, ne visas jas galima ištaisyti. Po šios žinios gražuolė šviesiaplaukė sulaukė tiek dėmesio, kad vargu ar greitai bus pamiršta pikantiška jos istorija.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

„Pupyčių“ ir Agnės Jagelavičiūtės karai

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė, savo pirmagimį sūnų pavadinusi mylimo tėvo Leono vardu, lapkričio pabaigoje socialiniame tinkle išliejo širdį apie skaudžią netektį. Stilistės emocijas kalbėti apie nuo banditų rankos mirusį tėvą išprovokavo tuomet pasirodžiusios naujienos apie tai, kad kelios buvusios „Olialia“ mergaitės palaiko artimus santykius su „Agurkinių“ nusikalstamos gaujos nariais. 

Su „Agurkinių“ lyderiu poruota Skaistė Steikūnaitė teigė nesanti susijusi su jokia nusikalstama veikla, o „Naujų pupyčių“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė tikino, kad jokie skandalai grupei nepakenks bei Agnei Jagelavičiūtei adresavo klausimą: jai kultūros stoka ar šizofrenijos apraiška?

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Portugalijos spaudos istorija apie Eriką Santos

Pavasarį Portugalijos laikraštyje „Correio da manha“ buvo išspausdintas straipsnis, kuriame į dienos šviesą ištraukta kelerių metų senumo istorija apie tai, kaip pamišęs nuo meilės striptizo šokėjai iš Lietuvos Erikai Santos portugalas buhalteris Mario Pena nedvejodamas davė pinigų, kad šioji galėtų įkurti dvi savo įmones Porte ir mėgautis geru gyvenimu.

Istorijoje nukentėjo iš viso 43 žmonės, kuriuos apgavo striptizo šokėją įsimylėjęs buhalteris iš Famalikao miesto. Anot pateiktos informacijos, M.Pena iš savo klientų pasisavino 1,5 mln. eurų ir juos atidavė Erikai, kad ši galėtų gyventi prabangoje. Moteris taip pat įsteigė dvi įmones Porto mieste, tačiau jos jau uždarytos.

Žmonės.lt skaitytojo nuotr./Straipsnis apie Eriką Santos Portugalijos laikraštyje
Žmonės.lt skaitytojo nuotr./Straipsnis apie Eriką Santos Portugalijos laikraštyje

Aleksandro Pogrebnojaus ir jo žmonos konfliktas

Metų pradžioje žiniasklaidą apskriejo žinia apie dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus ir jo žmonos Monikos Račiūnaitės šeimyninį konfliktą.

Vyras atsidūrė areštinėje už galimai suduotą antausį žmonai, tačiau vėliau prokuratūra nutraukė tyrimą dėl galimo smurto judviejų šeimoje, o M.Račiūnaitė pasakojo, kad myli ir gerbia savo vyrą, todėl tikisi, kad šis judviejų konfliktas bus pamoka abiems.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė

Įsilaužimas į Natalijos Bunkės namus

Spalis dainininkei Natalijai Bunkei pateikė nemalonią staigmeną: vagys įsilaužė į jos namus Klaipėdos rajone, apgadino nemažai turto ir pavogė buvusio vyro Danieliaus Bunkaus jai sūnaus gimimo proga dovanotą brangų žiedą.

Natalijos namai turi apsaugą, todėl suveikus signalizacijai pareigūnai atvyko per šešias minutes. Vis dėlto tiek laiko ilgapirščiams užteko, kad jie pavogtų minėtą žiedą su deimantais, grynųjų pinigų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė

Martyno Kavaliausko pašalinimas iš „Eurovizijos“

Vasarį vykusi atranka į „Eurovizijos“ dainų konkursą nemaloniai nustebino dainininką Martyną Kavaliauską: užuot paskelbę, kaip įprasta, susumuotus žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus, atrankos prodiuseriai tikrino telefoninio balsavimo rezultatus – įtarė, kad žiūrovų balsavimas gali būti neskaidrus, todėl įtarimams pasitvirtinus atranką paliko Martynas Kavaliauskas. Dainininkas tikino, kad išgirdęs žinią buvo šokiruotas ir ėmėsi ieškoti teisybės.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Martynas Kavaliauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius