-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite įspūdingiausias 2016 metų garsenybių vestuves

Baigiantis 2016-iesiems prisimename metus, kurie buvo svarbūs ne vienam verslo, meno, sporto, pramogų pasaulio atstovui. Svarbūs ne tik pasiekimais darbe, kūrybinėje veikloje, bet ir asmeniniame gyvenime – prisiekę amžiną meilę, jie iškėlė vestuves. Kviečiame visas prisiminti ir išrinkti jums labiausiai įsiminusias – netikėtas ir įspūdingas. Apklausą rasite straipsnio pabaigoje.
2016-aisiais susituokusios garsios poros
2016-aisiais susituokusios garsios poros / 15min.lt nuotr.

„Siemens“ arenos generalinis direktorius Juras Vėželis 2016 metus pradėjo įsimintinai. Sausio 4 dieną jis vedė savo išrinktąją, DNB banko vyr. teisininkę Giedrę Grikštaitę. Vestuvės įvyko toli nuo Lietuvos – Indonezijos Balio saloje.

I.Gelūno nuotr./Vaida Venckutė ir Algirdas Barniškis-Blėka
I.Gelūno nuotr./Vaida Venckutė ir Algirdas Barniškis-Blėka

Po 15 metų draugystės muzikos festivalių organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka ir makiažo meistrė, grožio ir estetikos namų „WonderTime“ įkūrėja Vaida Venckutė atšoko vestuves. Vilniaus Santuokų rūmuose jiedu oficialiai tapo vyru ir žmona.

Aktorius Agnius Marcinkevičius po metų draugystės prisiekė amžiną meilę šokių studijos „Show Vi Dance“ įkūrėjai Virginijai Valentukevičiūtei. Pora susituokė Vilniaus Santuokų rūmuose.

Žiemos pabaigoje Jonavoje dainininkas Arvydas Vilčinskas susituokė su 29-eriais metais jaunesne mylimąja Rūta Gajauskaite. Poros vestuvės buvo kuklios: tik jiedu, liudininkai ir R.Gajauskaitės draugė.

Vilniuje žiedus sumainė dviejų menininkų pora – dizainerė Kristina Kruopienytė ištekėjo už ilgamečio draugo, grafikos dizainerio ir iliustratoriaus Tomo Narūno.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Arvydo Vilčinsko ir Rūtos Gajauskaitės vestuvių akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Arvydo Vilčinsko ir Rūtos Gajauskaitės vestuvių akimirka

Vilniaus Santuokų rūmuose po pusantrų metų draugystės vienas kitam amžiną meilę prisiekė „Media House“ žiniasklaidos planavimo agentūros verslo vystymo vadovas Artūras Olšauskas ir jo mylimoji, „Crustum“ kepyklėlių franšizių tinklo pardavimų vadovė Laura Butkutė.

Verslininkas Radvilas Bubelis vedė savo išrinktąją, perujietę Marianą Pautą Arevalo. Laiminga pora susituokė po trejų metų draugystės. Galiausiai ryžosi ištarti vienas kitam lemtingąjį „taip“.

Vilniuje, Bernardinų bažnyčioje, susituokė muzikantas, kompozitorius, grupės „Žalvarinis“ lyderis Robertas Semeniukas ir teisininkė Edita Matulevičiūtė.

Tituluota gražuolė, „Mis Lietuva 1996“ Daiva Anužytė trečią kartą pasiryžo tekėti. Vilniaus santuokų rūmuose ji prisiekė amžiną meilę mylimajam, kineziterapeutui Vitalijui Baronui.

Vilniaus santuokų rūmuose žiedus sumainė televizijos laidų prodiuseris Laimonas Kirkutis ir verslininkė Jurga Ramanauskaitė. Daugiau nei 16 metų draugavusi pora galiausiai ryžosi vienas kitam ištarti lemtingąjį „taip“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis

Dvarininko Mindaugo Šventoraičio sūnus Justas Šventoraitis tėvui priklausančiame Babtyno-Žemaitkiemio dvare vedė savo išrinktąją Samantą Muckutę. Trankias vestuves pora atšoko po šešerių metų draugystės.

Dainininkė, televizijos laidų vedėja Irūna Puzaraitė ištekėjo už mylimojo kariškio Roko Čepononio. Pirmiausia pora įregistravo civilinę santuoką Druskininkuose, o pavakarę surengė bažnytinę ceremoniją Švč. Trejybės bažnyčioje Liškiavoje.

Palangoje susituokė buvęs „Žuvėdros“ šokėjas, šou „Šok su manimi“ dalyvis Šarūnas Šiaučiulis ir jo išrinktoji odontologė Karolina Stoškutė.

Vilniuje susituokė du garsūs sporto pasaulio atstovai – krepšininkas Martynas Gecevičius ir tenisininkė Lina Stančiūtė. Santuoką pora registravo Vilniaus Šv. Pranciškaus Asyžiečio – Bernardinų – bažnyčioje. Kukli, tačiau jausminga ceremonija vyko mažoje Trijų Karalių koplyčioje.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Martynas Gecevičius ir Lina Stančiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Martynas Gecevičius ir Lina Stančiūtė

„Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio“, – šypsosi grupės „4 Roses“ narė Akvilė Matukaitė. Prieš penkerius metus su krepšininku, pastarąjį sezoną Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje žaidusiu Laimonu Kisieliumi susipažinusi atlikėja pirmą liepos šeštadienį ištarė jam lemtingąjį „taip“.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Akvilė Matukaitė ir Laimonas Kisielius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Akvilė Matukaitė ir Laimonas Kisielius

Vienas kitam amžiną meilę prisiekė ir šeimą sukūrė garsusis virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas ir jo mylimoji Milda Savickaitė. Vestuvės įvyko vasarišką, lietaus atgaivintą liepos 1-osios popietę, artimųjų ir bičiulių apsuptyje.

Aktorius Dovydas Stončius vedė savo mylimąją, kultūros srityje dirbančią Iną Puzakinaitę. Pora susituokė po ketverių metų draugystės. Nepriklausomo teatro aktoriaus D.Stončiaus ir I.Puzakinaitės vestuvės įvyko birželio 30-ąją, Vilniaus santuokų rūmuose.

Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Taip savo pažintį prisimena vienintelis Lietuvoje profesionalus golfo žaidėjas Arnas Kaunas ir golfo klubo „GOLFiN“ marketingo vadovė Indrė Montvilaitė. Jiedu susituokė Šv. Mikalojaus bažnyčioje Vilniuje.

Lietuvos kariuomenės Jungtinio štabo viršininkas Vilmantas Tamošaitis vedė savo išrinktąją, Lietuvos Edukologijos universiteto dekano padėjėją Sandrą Gruzdzevičienę.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės vestuvių akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės vestuvės

„Aš nė kiek nedvejojau šiuo žmogumi nuo pat pirmų akimirkų“, – tvirtai sako operos ir baleto teatro solistas, grupės „el Fuego“ narys Tomas Pavilionis. Vilniuje jis meilę prisiekė savo išrinktajai – dainininkei, serialuose „Neskubėk gyventi“ ir „Naisių vasara“ vaidinusiai Gabrielei Lileikaitei.

Vilniuje ištekėjo verslininkų Irenos ir Vaidoto Marozų dukra Birutė Marozaitė. Birutė ir jos išrinktasis Egidijus Jadenkus prieš metus tuokėsi Brazilijoje, o vasarą, kaip daugelis užsienyje susituokusių porų, santuoką įtvirtino ir Lietuvoje.

Vestuvės – kaip iš filmo: bažnyčia išpuošta atogrąžų augalais, žengiant link altoriaus skambanti Jazzu daina, trumpos linksmybės su artimaisiais, tą patį vakarą skrydis ir fotosesija Paryžiuje. O tada – saldus medaus mėnuo Niujorke bei Havajuose. Juk išties skamba kaip romantinio filmo siužetas, kurį įgyvendino vilniečiai Jonas Kriščiūnas ir Monika Kazakevičiūtė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvės
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvės

Moderniame pasaulyje tai gali atrodyti mažų mažiausiai keista, tačiau štai vienas pavyzdžių, kad meilė – didžiulė jėga. Gruzijos parlamentaro dukros, stilistės Sofio Gelašvili ir jos išrinktojo, asmeninio sporto trenerio Dominyko Niūniavos, bičiulystė užsimezgė pernai lapkritį, pora jiedu tapo vasarį, jau birželį susituokė Gruzijoje, o liepą iškėlė vestuves Vilniuje.

Palangoje ištekėjo Erika Klimenko, gerbėjams geriau žinoma kaip dainininkė Taja. Taja ir jos bendraamžis mylimasis vestuvėms pasirinko ypatingą vietą – pora žiedais apsimainė ir vienas kitam „taip“ ištarė Palangoje, ant Birutės kalno.

Elegantiškos, prabangios, dvelkiančios romantika ir klasika. Tokias vestuves iškėlė grožio industrijoje dirbanti Kristina Lusaitė, geriau žinoma kaip Saulyna Mėnulyna, ir verslininkas Marijus Muzuch. Prienų bažnyčioje pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Raminta Vyšniauskaitė ir Tomas Vasiliauskas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Raminta Vyšniauskaitė ir Tomas Vasiliauskas

Senosios Varėnos Babriškių Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje susituokė estrados veteranas Aleksas Lemanas ir dvidešimčia metų jaunesnė jo mylimoji Lina Gelbūdienė. Vėliau Druskininkuose, rožėmis apsodintame dvarelyje, surengta dar ir civilinė santuokos ceremonija.

Žasliuose, Šv.Jurgio bažnyčioje, aukso žiedus sumainė „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė ir reklamos projektų vadovas Tomas Vasiliauskas. Raminta ištekėjo po šešerių metų draugystės.

Buvusi grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė ištekėjo už savo išrinktojo Paulo Edwardo Emanuelio. Santuoka įvyko Viktorijos gimtajame uostamiestyje. Pareiškimus Klaipėdos civilinės metrikacijos skyriui pora pristatė dar 2015-ųjų lapkritį. O susituokė savo pasirinktoje vietoje – Klaipėdos koncertų salės kieme.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Perminaitė ir Paulas Edwardas Emanuelis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Perminaitė ir Paulas Edwardas Emanuelis

Realybės šou „Paslapčių namai“ išgarsėjusi Avgustina Issengel po keturių mėnesių pažinties ištekėjo už savo mylimojo, verslininko Manto Vekterio. Pora amžiną meilę prisiekė Kryžių Švč. Mergelės Marijos Rožinio Karalienės koplyčioje, Lazdijų rajone.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrė Žickytė ir Eitvydas Bajarūnas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrė Žickytė ir Eitvydas Bajarūnas

Režisierė Giedrė Žickytė ir diplomatas, neseniai kadenciją baigęs Lietuvos ambasadorius Švedijoje Eitvydas Bajarūnas Vilniaus Dievo Gailestingumo šventovėje ištarė vienas kitam vieną svarbiausių gyvenimo „taip“. Kurį laiką romantiškus jausmus puoselėjanti pora nusprendė įteisinti savo santykius ir oficialiai tapo vyru ir žmona.

Jiedu susipažino prieš 26-erius metus, tačiau romantiški jausmai įsižiebė praėjus tik dviem dešimtmečiams. Vilniaus santuokų rūmuose susituokė 2011-aisiais „Eurovizijos“ atrankoje su daina „Man nieko nereikia“ išgarsėjęs dainininkas Gaudentas Janušas ir jo mylimoji Inga Grigonienė.

Buvęs modelis, Vilniaus senamiestyje esančio stilingų drabužių salono „Tiara boutique“ savininkė Ema Prišmantaitė ir verslininkas bei politikas Pavelas Kovtunecas po dvejų metų draugystės amžiną meilę vienas kitam prisiekė Druskininkų miesto muziejuje.

Varėnos rajone po trejų metų draugystės susituokė „Ali šokoladinės“ bendraturčiai Ali Gadžijevas ir Patricija Žuromskytė. Babriškių Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje jiedu prisiekė vienas kitam amžiną meilę.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ali Gadžijevo ir Patricijos Žuromskytės vestuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ali Gadžijevo ir Patricijos Žuromskytės vestuvės

Vilniaus santuokų rūmuose susituokė buvęs humoristas, humoristinių TV laidų aktorius Valdis Vižinis ir jo mylimoji Aušra Armakavičiūtė. Bendraudami su 15min jaunieji pasakojo drauge esantys jau dešimtmetį.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Valdžio Vižinio ir Aušros Armakavičiūtės vestuvės
Luko Balandžio / 15min nuotr./Valdžio Vižinio ir Aušros Armakavičiūtės vestuvės

Amžiną meilę prisiekė dainininkas, prodiuseris Germanas Skoris ir Vaida Paukštytė. Laiminga pora nusprendė susituokti gamtos apsuptyje. Vienas kitam reikšmingąjį „taip“ jie ištarė sostinės Verkių parke.

Talentinga ir garsi vizažo meistrė Karolina Taraškevič ištekėjo už amerikiečio verslininko Leslie Bethalo. Prabangias, vintažinės stilistikos vestuves mylinti pora iškėlė senovinėje pilyje netoli Kanų, Prancūzijoje.

Originalios, kitokios, be tviskančios prabangos, tačiau kupinos jaukumo, tikrų emocijų ir senųjų papročių bei tradicijų. Tokios buvo parašiutų sporto instruktoriaus, buvusio grupių XXL ir „B'Avarija“ nario Roberto Rezgevičiaus ir jo išrinktosios, Klaipėdos choro „Cantare“ solistės Neringos Šimašiūtės vestuvės.

Kristinos Aleksynaitės nuotr./Karolina Taraškevič ir Leslie Bethelas
Kristinos Aleksynaitės nuotr./Karolina Taraškevič ir Leslie Bethelas

Legendinis krepšininkas, dabar krepšinio treneriu dirbantis Rimas Kurtinaitis žengė svarbų gyvenimo žingsnį – susituokė su ilgamete mylimąja Skirmante Žukauskiene.

Rugsėjo pirmo šeštadienio popietę „TV pagalbos“ gelbėtojas Arnas Švilpauskas prisiekė amžiną meilę sužadėtinei Šarūnei Raguckaitei. Jauki poros tuoktuvių ceremonija vyko originaliai išpuoštoje Kėdainių rajono Josvainių miestelio bažnyčioje.

Rudens pradžia olimpietei, bronzos medalio laimėtojai irkluotojai Donatai Vištartaitei nuo šiol taps ypatinga. Rugsėjo 3-iosios popietę Donata irklavimo treneriui, aviacijos specialistui Jonui Karaliui tarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“. Po beveik dvejų draugystės metų Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčioje jiedu tapo vyru ir žmona.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kamilė Kielaitė ir Bogdanas Sienkievičius
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Kamilė Kielaitė ir Bogdanas Sienkievičius

Prieš ketverius metus, grįžęs iš Londono olimpinių žaidynių, buriuotojas Juozas Bernotas mylimajai, jogos instruktorei, kineziterapeutei Gilijai Raudonikytei pasakė – judviejų vestuvės bus po Rio de Žaneiro olimpiados. Tuomet pora jau draugavo ketverius metus, todėl Gilija neslepia – toks sportininko sprendimas ją gerokai nustebino, juk dar tiek ilgai laukti! Bet pažadas buvo tesėtas.

„Meilei reikia laiko. Ji turi užaugti, kad taptų brangi. Mes savo meilę užsiauginome“, – sakė dainininkė, buvusi „Lietuvos balso“ dalyvė Kamilė Kielaitė-Kami. Ji mylimajam, daugkartiniam bytbokso čempionatų nugalėtojui Bogdanui Sienkievičiui-Bogiui ištarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“. Vilniaus Šv.Jonų bažnyčioje pora prisiekė amžiną meilę.

TV projektų dalyvis Donatas Čižauskas Plungėje, Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje, susituokė su savo išrinktąja odontologe Ieva Šakinyte. Pora šeimą sukūrė po dvejų metų draugystės.

Dainiaus Bagdono/Žmonės.lt nuotr./Donato Čižausko ir Ievos Šakinytės vestuvės
Dainiaus Bagdono/Žmonės.lt nuotr./Donato Čižausko ir Ievos Šakinytės vestuvės

Du Lietuvos muzikos vadybininkai nusprendė sujungti ne tik savo profesinę veiklą, bet ir jausmus. Įmonės „Meno žmonės“ duetas tapo šeima – Justinas Čekuolis ir Akvilė Lungevičiūtė Vilniaus Santuokų rūmuose vienas kitam tarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“, jie tapo vyru ir žmona.

Žurnalistė, TV projektų vykdomoji prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė Vilniuje ištekėjo už savo mylimojo, 15 metų jaunesnio Mariaus Daudos. Aukso žiedus Vilniaus santuokų rūmuose R.Lukoševičiūtė ir M.Dauda sumainė po bene pusmetį trukusios draugystės.

Vilniaus futbolo klubo „Žalgiris“ vartininkas Saulius Klevinskas vedė savo mylimąją, verslininkę Simoną Stunžėnaitę. Civilinę santuoką įregistravo Vilniaus santuokų rūmuose.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūtos Lukoševičiūtės ir Mariaus Daudos vestuvių akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūtos Lukoševičiūtės ir Mariaus Daudos vestuvės

Klaipėdos santuokų rūmuose aktorius Donatas Švirėnas vedė savo išrinktąją Kristiną Kulpienę.

Grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė iki šiol nustebusi dėl to, kas nutiko. Lapkričio 10-ąją saulėtame Gili Travangano salos Indonezijoje paplūdimyje ji susituokė su mylimuoju advokatu Mindaugu Urbonu. Tiesa, apie savo vestuves ji sužinojo vos likus kelioms dienoms iki planuotų atostogų pradžios.

Amžiną meilę vienas kitam prisiekė režisierius Emilis Vėlyvis ir Olga Klickaja. Jie Vilniaus santuokų rūmuose susituokė lapkričio 2-ąją. Poros vestuvių liudininkais tapo artimi draugai.

Verslininkė, konkurso „Misis Lietuva 2001“ nugalėtoja Ilona Penkauskienė ištekėjo už beveik 30 metų vyresnio mylimojo italo Mariano Gomarascos. Pora iki santuokos draugavo 5 metus.

Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio dukra Monika Pranckiekytė Kauno rotušėje ištarė lemtingąjį „taip“ savo širdies draugui Žygimantui Petraičiui. Pora susituokė po 5 metų draugystės.

Gruodžio viduryje dainininkas Jonas Čepulis žengė į naują gyvenimo etapą. Muzikiniame šou „Dangus“ išgarsėjęs atlikėjas susituokė su savo išrinktąja Kotryna Žitkute.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius