Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Išrinkite: „Metų akibrokštas 2011“

2011-ieji lietuviškame pramogų pasaulyje spindėjo ryškiai – garsenybės tuokėsi, skyrėsi, stebino savo stiliumi, kalbomis, koncertais ir... akibrokštais.
2011-aisiais pramogų pasaulyje netrūko skandalų ir netikėtumų.
2011-aisiais pramogų pasaulyje netrūko skandalų ir netikėtumų. / 15min.lt nuotr.

Ko jau ko, o išsišokimų, skandalų ir nuopuolių 2011 metais tikrai netrūko. Portalo 15min.lt skaitytojams primename keletą garsiai nuskambėjusių įvykių ir kviečiame išrinkti patį skandalingiausią.

Egidijaus Dragūno vieši keiksmai

„Bike Show Millenium“ koncertas Kaune birželio 4-ąją tapo skandalingu – ant scenos pasirodęs grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas savo elgesiu nustebino net daug mačiusius. Pastaruoju metu įvairiais labdaros projektais gerą savo vardą kuriantis atlikėjas tąsyk nesuvaldė savęs – per koncertą E.Dragūnas neparodė noro dainuoti susirinkusiai publikai. Jis garsiai pasakė riebią necenzūrinę frazę, kurios esmė – kad už pinigus padarytų bet ką, vėliau keikdamasis paniekino savo šalį, o galiausiai sudainavęs kelis dainos taktus pareiškė: „Aš jums nenoriu dainuoti šiandien čia!“

Jurijus Smoriginas ir jo viduriniai pirštai

Vytauto Pilkausko nuotr./Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas
Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas

Spalio 8-ąją TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos tiesioginės transliacijos metu netrūko netikėtumų ir… komisijos narių išsišokimų. Bene didžiausiu iš jų tapo komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino pasirodymas scenoje, kurio metu jis į priešaky buvusią filmavimo kamerą atkišo abiejų rankų viduriniuosius pirštus. J.Smorigino žodžių iš „š“ raidės ir nepadorių gestų netrūko ir kitose šokių projekto laidose.

Vytauto Šapranausko blaivumo mįslė

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas

Balandžio 1-ąją tiesioginiame TV3 eteryje susiklostė dviprasmiška situacija: vesdamas „Auksinių svogūnų 2011“ apdovanojimų ceremoniją, aktorius Vytautas Šapranauskas daugeliui žiūrovų pasirodė esąs neblaivus. Iš pradžių atrodęs lyg balandžio 1-osios pokštas, jau netrukus sunkiai liežuvį apverčiantis, lėtos orientacijos, tarp popierių pasimetęs ir scenarijaus sekti nepajėgiantis scenos vilkas atkreipė visų žiūrovų dėmesį.

„Turėjau sveikatos problemų, bet buvau visiškai blaivus“, – tąsyk žurnalui „Žmonės“ pareiškė laidos vedėjas V.Šapranauskas.

Natalija Bunkė „uždarė“ grupę „Yva“

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jau keturios grupės „Yva“ narės džiaugėsi pasikeitimais.
Keturios grupės „Yva“ narės džiaugėsi pasikeitimais.

Gruodžio viduryje pramogų pasaulį sudrebino žinia – „Yva“ miršta. Viena populiariausių Lietuvos grupių, scenoje praleidusi dešimtmetį, po Naujųjų nutraukia veiklą. Kaip prisipažino sprendimą dėl grupės gyvavimo pabaigos priėmusi Natalija Bunkė, „dar būdama grupėje priėmiau vieną neteisingą sprendimą, jis tą grupę galiausiai ir išardė. Anksčiau, kai dar dainavome trise, buvome labai vieningos ir jokių pykčių nekilo...“

Sunaikintas Astos Valentaitės turtas

Astos Valentaitės prabangūs drabužiai ir aksesuarai, kuriuos iš moters buvo pavogusi namų tvarkytoja Valerija Machrova ir kurie nagrinėjant baudžiamąją bylą buvo saugomi kaip daiktiniai įrodymai, gruodžio 8-ąją buvo sunaikinti antrines žaliavas perdirbančioje bendrovėje „Biastra“.

„Olialia“ prekės ženklo prapultis

„Olialia“ projektas, sudrebinęs Lietuvą nuogybėmis ir šviesiaplaukių modelių atrankomis, nutraukė savo veiklą ir rugsėjo 30-ąją surengė atsisveikinimo vakarą.

Danguolės Stachuros netyčinės nuogybės

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas
Danguolė Stachura

Gruodžio 10-ąją „Šok su manimi“ laidos metu ne itin malonus netikėtumas nutiko kartu su Deividu Meškausku projekte šokančiai verslininkei Danguolei Stachurai, kai antrojo pasirodymo metu jai atsigulus ant parketo netikėtai pasirodė dalis jos apnuogintos krūtinės.

Mariaus Gelažniko teismų maratonas

Lapkričio 15-ąją teismas pripažino Marių Gelažniką kaltu dėl gydytojo Kęstučio Blizniko šmeižto. Verslininko ranką operavęs medikas buvo išvadintas „šundaktariu“. M.Gelažnikas siekė nubausti K.Blizniką už nesunkų sveikatos sutrikdymą dėl neatsargumo. Gydytojas už įžeidimą ir šmeižimą taip pat kreipėsi į teismą. 

M.A.M.A. kivirčas su Egidijumi Dragūnu

Gruodžio viduryje grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas viešai pareiškė esąs mulkinamas M.A.M.A. muzikos apdovanojimų organizatorių, nes negauna dešimties tūkstančių litų, kuriuos neva norėjo paaukoti labdarai. M.A.M.A. steigėjai po tokių pareiškimų nusprendė nesileisti į tolimesnes diskusijas su E.Dragūnu ir pranešė, kad SEL pasirodymo apdovanojimų ceremonijoje sausio 8-ąją nebus.

BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr./Koncerto akimirka
Grupė „69 danguje“

Nutilusi grupė „69 danguje“

„Ačiū už viską... Ir – sudie!“ – rugsėjo pabaigoje savo gerbėjams ištarė grupės „69 danguje“ narės Karina Krysko, Nijolė Pareigytė, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Alijeva. Grupė popscenoje praleido septynerius metus. O jau spalio pradžioje šios grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas suskubo raminti gerbėjų: merginos nežada pasitraukti, o daro pertrauką. „Karina nuspręs, kada sugrįš „69 danguje“, – sakė E.Bžeskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius