Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite žaviausią realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvę

Sekmadienio vakarą TV3 televizijos eteryje startuos vasaros projektas „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“, kuriame dėl šlovės ir naujutėlaičio automobilio susikaus net dvylika bebaimių ir charizmatiškų dalyvių. Iškart po tiesioginės transliacijos šeši vaikinai ir tiek pat merginų apsigyvens naujuose namuose ir pradės darbą dviejuose greitkelyje Kaunas – Klaipėda įkurtuose baruose.
Realybės šou „2 Barai. Gyvenimas“ dalyiai
Realybės šou „2 Barai. Gyvenimas“ dalyiai / „2 Barai. Gyvenimas“ nuotr.
Temos: 1 TV3

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ kūrėjai intriguoja, kad nors projektas dar neprasidėjo, tačiau jau dabar tarp dalyvių juntamas nežabotas noras nugalėti. „Projekto dalyviai čia eina ne iš neturėjimo ką veikti. Visi turi aiškius tikslus. Kažkas nori nugalėti, kažkas – tapti žvaigžde, kažkas nori neeilinio nuotykio. Santykių dramų čia tikrai neturėtų trūkti, nes jau dabar matyti, kad dalyviai pasiruošę viskam“, – pasakoja vienas iš prodiuserių Dominykas Kubilius.

Projekto komisija atrankų metu atrinko dvylika dalyvių, kurie jau pirmoje projekto tiesioginėje transliacijoje bus suskirstyti į dvi komandas. Dėl pagrindinio realybės šou prizo – naujutėlaičio automobilio – susikaus šeši vaikinai ir šešios merginos. Realybės šou prodiuseris D. Kubilius intriguoja, kad tiek į „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ barus užsukę, tiek ir prie televizijos ekranų drybsantys vyrai turės kur paganyti akis.

„Visos realybės šou dalyvės yra be galo charizmatiškos, užsispyrusios, drąsios. Nei viena iš jų nebijo už save pakovoti. O ką jau kalbėti apie jų charakterį ir grožį. Taip, kad vyrai tikrai turės kur visą vasarą paganyti akis. Juo labiau, kad projekto dalyviai bus filmuojami 24 valandas per parą ir nei viena jų gyvenimo detalė nepraslys pro akis“, - intrigavo realybės šou prodiuseris D. Kubilius.

Ilgametis televizijos prodiuseris tikina, kad šį vakarą, 19.30 val., triukšmingoje realybės šou premjeroje žiūrovų lauks ne tik staigmenos, garsiausios žvaigždės, bet ir savo hitus dovanos grupė „Pop Ladies“, dainininkai Žygis, Anžela ir pats Rytis Cicinas. Į dvi komandas suskirstytiems dalyviams vadovaus Gerda Stiklickienė ir Vitalijus Cololo. Atidarymo paradui diriguos Vaida Skaisgirė ir Justinas Jankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius