Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiaiškinta, kiek žmonių neturi intymių santykių

Jei jūs leidžiate vakarus prie televizoriaus užuot mėgavęsi intymiu bendravimu su mylimu žmogumi, žinokite, kad jūs – ne vieni. Remiantis tyrimo duomenimis, daug šiuolaikinių žmonių neturi ne tik sekso partnerių, bet ir artimų širdžiai žmonių.
Susilaikymas
Susilaikymas / 123rf.com nuotr.

Amerikiečių kompanijos „Adam & Eve“ atliktas tyrimas parodė, kad apie 20 proc. žmonių dėl vienokių ar kitokių priežasčių neturi intymių santykių ir net artimo draugo, su kuriuo palaikytų vien romantiškus santykius. O daugiau kaip 5 proc. apklaustų suaugusių žmonių prisipažino, kad niekada neturėjo intymių santykių.

Per tyrimą taip pat buvo išsiaiškinta, kad 26 proc. respondentų lytiškai santykiauja reguliariai, vidutiniškai 1–2 kartus per savaitę. O 16 proc. apklausos dalyvių pasineria į meilės glamones 3–4 kartus per savaitę, 15 proc. – vos 1–2 kartus per mėnesį, o 7 proc. „tai“ daro tik vieną kartą per kelis mėnesius.

Seksas padeda palaikyti harmoningus santykius

O laimingų, turinčių galimybių mėgautis šiuo maloniu ir naudingai sveikatai užsiėmimu kasdien, tėra vos 3 proc. Tyrėjus nustebino tai, kad 1 proc. respondentų „seksuoja“ net kelis kartus per dieną.

Žinia, seksas – viena iš pagrindinių sąlygų, kad santykiai tarp partnerių būtų sveiki ir harmoningi. Be to, tai ir gera profilaktikos priemonė kovojant su fizinėmis ir psichologinio pobūdžio problemomis. Juk seksas sumažina širdies ligų vystymosi riziką, palaiko normalų svorį, pagerina bendrą sveikatos būklę, padeda kovoti su stresu, nerimu ir depresijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius