Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtiniame interviu laidai „Pasaulis pagal lietuvius“ S.Griaznova prabilo apie patirtą skurdą ir badą

Jungtinėse Valstijose, Niujorke gyvenančio supermodelio iš Lietuvos Svetlanos Griaznovos gyvenimas išties primena pelenės istoriją: kukli mergina iš Šalčininkų rajono ne tik užkariavo spindintį mados pasaulį, pateko į aukštuomenę, bet ir sukūrė nuostabią šeimą. Tačiau, pasirodo, ne visada moters gyvenimas buvo it rožėmis klotas.
Svetlana Griaznova
Svetlana Griaznova / BTV nuotr.

Išskirtiniame interviu Baltijos televizijos gyvenimo būdo žurnalui „Pasaulis pagal lietuvius“ gražuolė papasakojo ir apie siaubingas gyvenimo akimirkas, kai pinigų trūko net maistui.

„Buvo laikas, kai pinigų išvis neturėjau, o viską, ką uždirbdavau, skirdavau skoloms padengti. Nė cento kišenėje neturėjau. Net picai pinigų nebuvo... Valgydavau tik obuolius ir pieną, nes tik tiek galėjau sau leisti“, – skurdą karjeros pradžioje prisimena S.Griaznova.

Trisdešimt septynerių metų gražuolė laidos kūrėjus pasikvietė į savo namus turtuolių pamėgtoje Manheteno Park aveniu, tad žiūrovai turės išskirtinę progą pamatyti kaip gyvena Niujorko aukštuomenei priskiriama šeima.

„Svetlana yra be galo šilta ir charizmatiška asmenybė, o jos atvirumas išties nustebino. Gražuolės gyvenimo istorija tikrai verta romano“, – sako laidos vedėjas Saugirdas Vaitulionis.

Svetlana atskleis ne tik žiaurius mados pasaulio užkulisius, išgyventas asmenines dramas ir tragedijas, bet ir romantišką savo meilės istoriją.

Išskirtinis interviu iš Niujorko jau šį šeštadienį 11 valandą laidoje „Pasaulis pagal lietuvius“ per Baltijos televiziją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius