Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Iššūkis – mis Lietuva“ merginos žingsniavo su knygomis ant galvų

Šį trečiadienį Lietuvos ryto TV laidos „Iššūkis – mis Lietuva“ merginos patyrė tai, ką paprastą dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ vargu ar pavyktų pamatyti.
Konkurso dalyvės
Konkurso dalyvės / Lietuvos ryto televizijos nuotr.

„Kiekviena dalyvė supranta, kad norėdama patekti į didįjį „Mis Lietuvosa 2009“ finalą, šio projekto metu privalo atskleisti savo ryškiausius talentus, išmokti prisistatyti visuomenei ir būti pasirengusi bet kokiems netikėtumams“, – teigia projekto sumanytoja ir prodiuserė Edita Katauskienė.

Gražų trečiadienio vidurdienį merginų laukė netikėta staigmena, apie kurią jos iš anksto nieko nežinojo. Keli šimtai smalsuolių, būrys fotografų ir televizijos operatorių gražuolių laukė įsitaisę pagrindinėje prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ aikštėje. Čia taip pat lūkuriavo vienos modelių agentūros vadovė Rūta Bartašiūtė, kuri paėmusi knygą bei užsidėjusi ją ant galvos pademonstravo, ką merginos turės netrukus daryti. „Elegantiška, taisyklinga ir aplinkinius žavinti eisena – tai vienas iš svarbiausių elementų, ką privalo mokėti kiekviena mergina, pretenduojanti į gražiausios merginos karūną“, – teigė vaikščiojimo mokytoja. Taigi visos be išimties projekto dalyvės turėjo parodyti, kaip moka taisyklingai judėti viešojoje erdvėje, užsidėjusios knygą ant galvos.

Ne visos merginos jautėsi jaukiai ir toli gražu ne visoms gerai sekėsi išpildyti organizatorių sugalvotą užduotį. Kelios merginos išsirinko per sunkią knygą, o kitoms išsirinkta knyga pasirodė per daug nestabili. Atsargiai žengdamos mažus žingsnelius merginos vis dėlto suprato, kaip reikia taisyklingai eiti, kad knyga nenukristų nuo galvos.

Viena iš netikėtos užduoties dalių, t. y. lipimas laiptais, merginas gerokai išgąsdino. Kai kurios iš jų teigė, kad nuo mažens labai bijo aukščio, o kitos guodėsi, jog netvirtai pastačius koją ant judančio laiptelio gali nuslysti aukštakulnis batelis ir neva didelė tikimybė nugarmėti žemyn.

Projekto rengėjai teigia, kad iki vėlyvo rudens iš merginų yra nusiteikę išspausti kiek įmanoma daugiau, kad paaiškėtų karūnos ir gražuolės titulo verčiausia dalyvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius