-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iššūkių, pramogų ir puikių serialų bei filmų dovanojantis TV6 kanalas startuoja su nauju sezonu

Šiandien, rugsėjo 13 dieną, drąsus ir vietoje nenustygstantis TV6 kanalas pradeda naują sezoną. Pamėgti filmai, specialios puikių komedinių serialų ir šou premjeros, sportas, animacija suaugusiems ir daug kitų įprastų bei naujų laidų TV6 žiūrovai matys jau nuo šio pirmadienio.
„Kaip aš susipažinau su jūsų mama“
„Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ / FOX nuotr.
Temos: 1 TV6

Pirmadieniais–penktadieniais nuo 20.00 val. laikas ne tik atsipalaiduoti, bet ir gardžiai pasijuokti, nes kaip tik šiuo metu po darbų ir kasdienės veiklos jus atpalaiduos linksmi serialai. Pirmoji premjera tai kultine tapusi amerikiečių komedija „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“. Penkių draugų nuotykiai ir pasakojimai apie gyvenimo išbandymus privers gardžiai pasijuokti ne vieną TV6 žiūrovą.

Iškart po to, 20.30 val., darbo dienomis jus pasitiks nauja komedija „Rezidentai“. Jei domitės ligoninės darbo užkulisiais, šis daugiaserijinis filmas kaip tik jums. Sarkazmas, nuotykiai, humoras, kuriozinės situacijos ir, žinoma, jausmai atgims Andrejaus Bykovo vadovaujamame ligoninės skyriuje.

21.00 val. realybės šou „Pati baisiausia laida“ grįžta antrajam sezonui. Antradienio ir trečiadienio vėlais vakarais 21.35 val. į azartiškų TV6 žiūrovų duris beldžiasi karališkos UEFA Čempionų lygos rungtynės. Jau rytoj tokiu metu tiesiogiai susitiks „FC Barcelona“ su „Panathinaikos FC“. Trečiadienį tuo pačiu metu kausis Miuncheno „FC Bayern“ ir „AS Romos“ komandos.

Penktadienio vakarais 21.00 val. gero humoro mėgėjams serialas – „Naša Raša“, o iškart po jo nauja detektyvinė realybė su kovinių filmų legenda Stevenu Seagalu – „Stivenas Sigalas. Įstatymų sergėtojas“. Aktoriaus darbas policijoje buvo nežinomas iki šiol, tačiau po dvidešimties metų TV6 žiūrovai pagaliau pamatys kaip Stevenas su nusikaltėliais kovoja ne filmų aikštelėje, o tikrame gyvenime.

Šeštadieniais–sekmadieniais 17.00 val. dar viena žiūrovų pamėgta laida grįžo naujam sezonui. „Jokių kliūčių!” – jau garsiai šaukiame trečią kartą. Nauji realybės šou kovotojai ir šį kartą garantuoja savo narsą ir žiūrovų juoką. Nuo rugsėjo 18 dienos šeštadieniais–sekmadieniais 22.00 val. kriminalinės dramos mėgėjams TV6 pristato naują serialą „Anarchijos vaikai“ apie ginklus, banditų grupuotes ir jų kovą už būvį. Na, o atsipalaiduoti prieš prasidedant darbo savaitei sekmadienio vakarais 21.00 val. drąsusis kanalas pristato dar vieną šiek tiek akiplėšišką, bet be galo nuotaikingą animaciją suaugusiems „Klyvlendo šou“. Kultinės „Šeimos bičo“ istorijos kūrėjai pasistengė, kad ir naujame pasakojime netrūktų ironijos, pamokančių istorijų ir to, ko dažnai suaugusieji nedrįsta pasakyti garsiai.

Be specialių premjerų, TV6 savo žiūrovus ir naujame sezone džiugins puikiais, kritikų pripažintais filmais su visų pamėgtais aktoriais. Siaubo pirmadienio ir veiksmo ketvirtadienio rubrikos pristatys puikias istorijas, kurių neįmanoma praleisti.

Linksmas, aštrus, nuotaikingas, atpalaiduojantis TV6 naujas sezonas jau nuo rugsėjo 13 dienos.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius