-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įstoti į Dailės akademiją Jagelavičiūtei padėjo Koršunovas?

Pastaruoju metu žurnaluose ir interneto portaluose nuolatos pasirodo žinučių apie ilgai viešumos vengusią Agnę Jagelavičiūtę, tačiau tik artimiausi draugai žino intriguojamas jos asmeninio gyvenimo paslaptis.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasirodo, net dvejus metus atvirų interviu ir skandalų Agnė vengė ne šiai. Jau kitą savaitę, antradienį, pirmoje šį sezoną LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Agnė ryšis papasakoti  stulbinamų naujienų. Nuo rugsėjo buvusi televizijos garsenybė – Dailės akademijos tapybos specialybės studentė. Nors įveikė milžinišką konkursą, o darbus vertino griežta komisija, klausimas, „ar įstoti į valstybės finansuojamą vietą jums padėjo buvęs mylimasis Oskaras Koršunovas?“ Agnei nebuvo netikėtas.

Laidos gerbėjus nustebins ne tik atviri Agnės prisipažinimai, bet ir netikėta interviu vieta. Pasirodo, skandaliste, garsiausia Lietuvos bedarbe ar vyrų išlaikytine kartais vadinama Agnė jau nebe pirmą vasarą leidžia ne kokiame prabangiame kurorte, o nuošalioje, jokių patogumų neturinčioje kaimo sodyboje. Buvusi eterio žvaigždė čia ne tik tinginiauja, bet ir ravi daržus, ruošia maistą bei draugams rašo ilgus laiškus.

Nuoširdus, atviras ir intriguojantis susitikimas su Agne – jau antradienį 21 val. laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius