Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: Trys pramogų pasaulio atstovės demonstravo šventinio makiažo subtilybes

Artėjant Kalėdoms kiekvienos moters širdyje kirba nerimas, o galvoje nepaliaujamai sukasi mintis – kaip gi čia šiais metais pasipuošus? Pradedant makiažu ir baigiant ausyse nutūpusiais auskarais ar kaklą apsivijusia koljė. Dėmesio visos stileivos – Gabrielė Martirosianaitė, Gintarė Gurevičiūtė ir Indrė Kavaliauskaitė su papuošalų dizainere Dovile Dage ir kosmetikos „Jane Iredale“ vizažistais priešakyje pristato šventinį makiažą ir tris skirtingus moters įvaizdžius.
Gabrielė Martirosianaitė, Indrė Kavaliauskaitė ir Gintarė Gurevičiūtė
Gabrielė Martirosianaitė, Indrė Kavaliauskaitė ir Gintarė Gurevičiūtė / „Jane Iredale“/Ado Vasiliausko nuotr.

„Iš „Jane Iredale“ mineralinės kosmetikos atstovės Indrės Nevedomskienės sulaukiau pasiūlymo prisidėti prie skirtingų įvaizdžių sukūrimo. Pagrindinis tikslas buvo supažindinti su trimis šventinio makiažo tendencijomis: paryškintos lūpos, paryškintos akys, aukso spalva. Juk mes, moterys, visos  norime būti gražios ir madingos“, – sakė papuošalus fotosesijai kūrusi D.Dagė.

Dovilė Dagė
Dovilė Dagė

Papuošalų dizainerė patikino, kad šventiškai atrodyti norinti moteris turi ne tik skoningai pasidažyti, bet ir tinkamus papuošalus pasirinkti. Nėra abejonės, kad papuošalai turi būti derinami prie suknelės ar įvaizdžio, kurį šventiniam laikotarpiui pasirinkote.

„O šventinis įvaizdis yra neatsiejamas ir nuo papuošalų. Tad mano užduotis buvo sukurti papuošalus, kurie derėtu prie spalvinių tonų, skirtingų įvaizdžių, bei asmenybių. Šioje fotosesijoje Gabrielė įkūnijo maištautoją, Indrei buvo parinktas romantikės įvaizdis, o Gintarei – seksualios viliokės“, – trumpai pasakojo dizainerė.

Merginoms tobulai atrodyti padėjo vizažo specialistė Karolina Taraškevič, o profesionalios kosmetikos įsigyti galite  Glowmakeup.lt internetiniuose namuose.

Nepamirškite komentaruose įvertinti, ar merginoms tinka vizažo meistrų parinktas įvaizdis?
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius