Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Kazickas savo rūmų Vilniuje neparduoda

Vilniuje pasklido gandų, kad pernai 90 metų jubiliejų atšventęs garsus verslininkas Juozas Kazickas parduoda savo rezidenciją Vilniaus Senamiestyje, Šv.Jono gatvėje.
J.Kazickas su žmona
J.Kazickas su žmona / Dainiaus Labučio/ „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvis rytas“, net buvo minima konkreti kaina – už trijų antžeminių ir poros požeminių aukštų labai prabangiai įrengtą namą J.Kazickas neva prašo 12 milijonų litų.

Tačiau jo atstovai dienraščiui perdavė, kad tai iš piršto laužtas gandas. Jie teigia, kad J.Kazickas ne tik nesirengia parduoti savo rezidencijos sostinės Senamiestyje, bet, priešingai, ketina šiame name praleisti daugiau laiko, galbūt net nuolat čia apsigyventi. Be to, rezidencijai prižiūrėti iš anksto pervesta tiek pinigų, kad pakaktų porai metų.

J.Kazickas su žmona Aleksandra dabar gyvena savo name vienoje Bahamų slų. Čia jie būna nuo lapkričio iki balandžio.

J.Kazickui iš viso priklauso šeši pastatai: rūmai Vilniaus senamiestyje, biurų pastatas Vilniuje, vila Bahamų salose ir dar trys pastatai JAV.

Kodėl staiga pasklido gandas, kad J.Kazickas parduoda savo rūmus Vilniuje? Verslininko atstovai spėlioja, kad kažkas galbūt net sąmoningai paskleidė šiuos gandus. Tačiau J.Kazickas net ir krizės sąlygomis ne siaurina, o plečia verslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius