Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jackaitė: užmauk meilei šlepetes – ir ji išeis

Prieš pusmetį aktorė Eglė Jackaitė išgyveno skaudžią dramą – ant rankų sūpuodama naujagimį, ji sužinojo apie dešimt metų jaunesnio mylimojo Karolio Malinausko išdavystę. Tik dabar stipri moteris gali šypsotis ir prisipažinti, kad buvusių santykių nesigaili – juk turi nuostabų sūnų, rašo žurnalas „Žmonės“.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Audriaus Solomino nuotr.

„Viską iš likimo priimu. Jei skirta tik tiek būti tokiai laimingai, kokia buvau, tai ir už tai dėkoju. Kartą Karoliui pasakiau: „Niekada nesigailėsiu, kad buvai mano gyvenime, nes turiu sūnų.“ Turiu du sūnus! Štai kas yra svarbu. O vyrai... Jie – tik gyvenimo pakeleiviai: ateina, išeina, pasilieka, patikimi, nepatikimi...“ – dabar mąsto E.Jackaitė.

Pirmąjį mėnesį po skyrybų moteris tikino buvusi siaubingai pažeidžiama ir trapi.

„Buvo baisu – krūtys tuščios, vaikas klykia, įtampa – baisi. Kaitindavau pieną su graikiniais riešutais, gerdavau arbatos visokios, priglausdavau sūnelį ir prašydavau jo: „Pasikviesk pienuką, vaikeli, pasikviesk.“ Po truputį mes išgyvenome tą baisų etapą“, – pasakojo moteris.

Dabar aktorė atsargiau taria žodį „meilė“ ir svarsto, gal geriau leistis būti mylimai, nei pačiai mylėti.

„Norisi abipusių jausmų, bet gal geriau juos palikti knygose ir filmuose. Užmauk meilei šlepetes, ji išeis iš namų ir viskas baigsis. Tai gal užteks mylėti? Gal tegu myli mane?“ – retoriškai klausė E.Jackaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius