Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau šį trečiadienį TV3 eteryje – „Didžiųjų pokyčių“ finalas!

Jau rugpjūčio 24-ąją TV3 eteryje – vasaros projekto „Didieji pokyčiai“ finalas! Princesėmis virtusios pelenės, artimųjų džiaugsmo ašaros, visa „Didžiųjų pokyčių“ specialistų komanda ir išskirtinis populiariausios Lietuvos grupės – „Yva“ koncertas. Visa tai paskutinėje realybės šou laidoje.
Raisa Šarkienė
Raisa Šarkienė / TV3 nuotr.

„Atėjo metas suskaičiuoti visus žiūrovų balsus ir paskelbti, kuri iš projekto dalyvių užsidės ‚Mis Didieji pokyčiai‘ karūną“, – sako laidos vedėja „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, kviesdama visus žiūrėti įspūdingą „Didžiųjų pokyčių“ laidą.

Žiūrovų laukia specialus renginys, kuriame – dalyvių apdovanojimai, atviri pokalbiai apie naują gyvenimą, „Yva“ merginų muzikiniai pasirodymai ir padėkos plastikos chirurgui Dariui Radzevičiui už sugrąžintą seksualinį gyvenimą.

„Vėl noriu mylėtis su savo vyru“, „Susiradau svajonių darbą“, „Mano grožiu žavisi net Australijoje“, „Dabar į vyrus man tiks tik milijonierius“, „Esu pasiruošusi vestuvėms“, „Nebemoku verkti, moku tik juoktis“ – tokius išgražėjusių ir atjaunėjusių moterų šūksnius TV3 žiūrovai išvys jau šį trečiadienį.

Kurioms iš 10 dalyvių atiteks „Mis skandalingiausias pokytis“ ir „Mis jausmingiausias pokytis“ titulai? Kas taps pirmąja ir antrąja vicemis? Ar išsipildys ekscentriškosios Radži gerbėjos Raisos Šarkienės svajonė pasipuošti „Didžiųjų pokyčių“ karūna?

„Atskleisiu paslaptį – vos dviejų žiūrovų balsai lėmė tai, kuri projekto dalyvė užsidės laimėtojos karūną ir taps ‚Mis didieji pokyčiai‘“, – intriguoja D. Anužytė-Kasiulaitienė, kurią TV3 žiūrovai nuo rugpjūčio 29 dienos matys kitame TV3 projekte – trečiąjame populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ sezone!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius