Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeronimas Milius: savo partnerius scenoje matau aiškiau

Populiarus Lietuvoje atlikėjas ir „Bohemiečių“ komandos narys Jeronimas Milius džiaugiasi ženkliai pagerėjusiu regėjimu.
Jeronimas Milius
Jeronimas Milius / Asmeninio archyvo nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad dainininkui neseniai buvo atlikta lazerinė regos korekcija. „Po operacijos matau žymiai ryškiau bei detaliau, nei su anksčiau dėvėtais kontaktiniais lęšiais ar akiniais. Galėčiau tokį matymą palyginti taip: tarsi žiūriu vaizdą per itin kokybišką naują skaitmeninį televizorių, o ne seną, analoginį“, – savo potyrius pasakoja atlikėjas, klausiamas kolegų ir draugų apie jo akių sveikatą.

„Man šis įvykis išties labai svarbus, nes dabar jaučiuosi labai komfortiškai ne tik buitiniuose, bet ir profesiniuose dalykuose: puikiai orientuojuosi, gerai matau visus partnerius scenoje, ne tik jaučiu, bet ir matau, kas koncertų ar spektaklių metu vyksta žiūrovų salėje ir tai padeda dar labiau susikoncentruoti ir atiduoti visą save scenai, nebijant netikėtumų ar kuriozų, dažnai kildavusių dėl netinkamo matymo.“

Praėjus itin trumpam reabilitaciniam laikotarpiui, dainininkas vėl visa galva pasinėręs į repeticijas ir koncertinę veiklą. Jo laukia labai įvairiaplanis kūrybinis maratonas: drauge su geriausiais Lietuvos operos solistais ir elektroninės muzikos kūrėjais, „Bohemiečiais“, spalio mėnesį dainininkas dalyvavo elektroninės operos fantazijos „XYZ“ pastatyme, kur atliko šiuolaikiškai perdarytas žymiausių operų arijas. Laukia spektakliai Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, kuriame kurs pagrindinį – Radameso vaidmenį – Eltono Johno ir Timo Rice'o miuzikle „Aida“. Taip pat dainuos „The Beatles“ projekte ir Viačeslavo Ganelino lietuviškame miuzikle „Velnio nuotaka“, kur persikūnys į Girdvainio vaidmenį, o artėjant Kalėdų nuotaikoms, visą gruodį, daugiaspalvį Jeronimo Miliaus balsą bus galima išgirsti įvairiuose koncertuose su maestro Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru ir kitais žymiais atlikėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius