-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jolanta Paulauskienė savo partneriui Uksui įstatys ragus

Šeštadienio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacijoje – pasaulio šalių vakaras. Šokėjai keliaus po pasaulį, virsdami suomiais, rusais, prancūzais, kinais, čigonais, eskimais, anglais, afrikiečiais ir argentiniečiais.
„Kviečiu šokti“ akimirka
„Kviečiu šokti“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Didžiausia projekto eksperimentuotoja, nebijanti kas vakarą kardinaliai keisti savo įvaizdžio, Jolanta Paulauskienė pasirinko Suomiją. Ji taps suome dresuotoja ir bandys suvaldyti savo partnerį Andrių Uksą, išdidų suomių elnią.

Į Šiaurę trauks ir Vilija Matačiūnaitė su Arturu Bajoru. Jiedu taps eskimų šeima. Vyras grįžta iš medžioklės ir laukia vakarienės, tačiau iš savo eskimės sulaukia ne šiltos vakarienės, o karšto šokio.

Radži su Ana liks ištikimi čigoniškam stiliui, o naujokas Jeanas Claude‘as Edorhas – afrikietiškam, klasikinių bruožų gražuolė Ilona Penkauskienė – angliškam.

Rūta Mikelkevičiūtė su Adomu Norkūnu taps prancūzais su tradiciniu prancūziškų meilės trikampiu – ji, jis ir jos jaunas meilužis. Meilės istoriją su Ivanuška šoks kurčioji šokėja Laura Valytė ir Vadimas Šuško, o kino vienuolio ir jaunutės mergaitės – Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis. Iš mergų grįžtančiam Dainiui Dimšai pirtį užkurs temperamentinga argentiniete tapusi Natalija Zvonkė.

Be Vytenio Pauliukaičio, Ievos Šimukauskienės ir Gabrielės Valiukaitės, poras vertins puikiai ne tik Europos, bet ir pasaulio žemėlapį išmanantis europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

O laidoje svečiuosis Zita iš Mažeikių. Pašokusi su Vyteniu Pauliukaičiu, ji tapo tikra žvaigžde ir vėl grįžta į „Kviečiu šokti“.

„Kviečiu šokti“ – šeštadienį 19 val. per LNK. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius