Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jolantos Paulauskienės dienotvarkę apvertė šokiai

Nuo rudens LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ dalyvausianti Jolanta Paulauskienė gyvena kaip niekad sportiškai.
Jolanta Paulauskienė mitinge prie Seimo
Jolanta Paulauskienė / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

„Nors visada labai mėgau žaisti krepšinį, pastaruoju metu beveik nesportuodavau. Žinot, iš tinginystės. Dabar judėti privertė pasirašyta sutartis su televizija, – juokiasi Jolanta. – Rudenį turiu būti kuo geriausios formos“.

Jau kelias savaites ponia Jolanta kasdien bent po pusantros valandos skiria šokių repeticijoms su šokių partneriu Andriumi.

„Iš pradžių labai norėjau dalyvauti, o dabar, kai pradėjau repetuoti, pasidarė baisu. Labai baisu. Matau, kokia atsakomybė mane užgulė ir kas manęs laukia, – sako Jolanta. – Visi guodžia, kad per vasarą išmoksiu. Kol kas mokausi pagrindinius šokių žingsnelius ir matau, kad labai sudėtinga“.

Nors projekto choreografas Kęstutis Andrijevskis negaili komplimentų Jolantai dėl jos įgimtos plastikos, sakydamas, kad negali patikėti, jog ji niekada nešoko, pati Paulauskienė moja į pagyras ranka. „Nėra ką kalbėti, dar tik pati pradžia. Laukia visa vasara darbo. Su partneriu net atostogas planuojame vienu metu, kad prarastume kuo mažiau laiko“.

Jolanta taip kibo į šokius, kad nebelaukė, kol bus specialiai jai pasiūti šokių bateliai ir ėmė treniruotis su sportbačiais. Šokių partneris Jolantai paaiškino, kad, išmokus šokti su sportiniais batais, su specialiais bateliais suktis ant parketo bus vienas juokas.

„Kaip sakoma, sunkiau pratybose, lengviau kare“, – juokiasi optimizmo nestokojanti dviejų vaikų mama, energingoji LNK projekto „Kviečiu šokti“ dalyvė Jolanta Paulauskienė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius