Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jonas ir Simona Nainiai savo meilės 10-mečio proga Tailande nufilmavo klipą: žiūrėkite

Jonas ir Simona Nainiai – neabejotinai viena gražiausių pramogų pasaulio porų. Jų meilės nepastebėti neįmanoma, nors savo jausmų vienas kitam jie ir nesistengia paslėpti – o kam, kai viskas taip tikra ir nuoširdu. Todėl meilės 10-mečio proga jiedu atostogaudami Tailande nufilmavo itin šiltą vaizdo klipą.
Jonas ir Simona Nainiai
Jonas ir Simona Nainiai / Asmeninio albumo nuotr.

2015 metais Jonas ir Simona nufilmavo pašėlusį šeimynišką vaizdo klipą iš jųdviejų atostogų Turkijoje. Sulaukę be galo daug šiltų atsiliepimų, pora nusprendė šią tradiciją pratęsti.

„Kai randu man patinkančius kūrinius, juos dažnai perdarau savo stiliumi. Taip buvo su senojo mūsų klipo daina, tą patį darau ir dabar – australių kūrinį „In my blood“ remiksavau savaip. Kadangi neseniai vykome atostogų į Tailandą, nusprendėme, kad čia dainai sukursime ir vaizdo klipą“, – 15min pasakojo Jonas Nainys.

Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai
Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai

Tiesa, šįkart viskas įamžinta kiek profesionaliau – praėjusiame klipe Jonas filmavo pats, o dabar pora į kelionę pasiėmė operatorių, kuris vaikščiodamas kartu su jais „gaudė“ gražiausias akimirkas.

„Dabar gavosi gana rimtas projektas. Vietiniai žmonės galvojo, kad mes su Simona esame superžvaigždės, kamera kalbėjo pati už save, – juokėsi jis. – Tad atostogos gavosi kaip darbas, kaip iššūkis. Mes visi trys rašėmės idėjas, kurias norėtumėm įgyvendinti. Bet vėliau supratom, kad geriau tiesiog palikti įjungtą kamerą, o mes su Sima darom tai, kas mums gaunasi natūraliai.“

Žiūrėkite Jono ir Simonos atostogų iš Tailando vaizdo klipą

VIDEO: The Veronicas - In My Blood (Jovani Version)

Jonas sako, kad šį klipą kūrė ne komerciniais tikslias. Pasak jo, su Simona jiedu norėjo turėti gražų prisiminimą, kurį kuriant jie dar labiau suartėjo.

Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai
Stop kadras/Jonas ir Simona Nainiai

„Norėjome parodyti, kad ir po 10 metų žmonės, esantys kartu, gali nuolat džiaugtis ir rodyti dėmesį vienas kitam. Šiame klipe viskas natūraliai atsispindi. Mes čia kvailiodami sukūrėme tiek daug smagių atsiminimų, kuriuos žiūrint nenustojam juoktis abu. Tai dar mus ir suartino.

Kartais atrodo, kad per 10 metų spėjai savo antrą pusę pažinti visapusiškai. Su ja esi tiek pergyvenęs, kad per atostogas belieka tik nusisukti į skirtingas puses ir skaityti knygas. Bet visgi po tiek metų mes su Simona vis dar randam labai smagių veiklų kartu ir galim džiaugtis vienas kitu“, – šypsojosi Jonas Nainys.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jonas ir Simona Nainiai per atostogas Turkijoje nufilmavo pašėlusį vaizdo klipą: įvertinkite

VIDEO: Zedd - Find You (Jovani Remix)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius