Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas pasipiršo savo mylimajai Eglei Ačaitei

NBA krepšinio klubo „Toronto Raptors” žaidėjas Jonas Valančiūnas (21) po beveik pusmečio draugystės pasipiršo savo mylimajai Eglei Ačaitei (24).
Jonas Valančiūnas su mylimąja Egle Ačaite
Jonas Valančiūnas su mylimąja Egle Ačaite / Facebook.com nuotr.

Sportininkas savo išrinktajai įteikė prabangų, briliantais puoštą žiedą, praneša dienraštis „Lietuvos rytas“.

Dar birželio pradžioje Žmonės.lt rašė, kad NBA žaidžiantis lietuvis apsilankė prabangioje „Ridolfi“ parduotuvėje, kur rinkosi išeiginį kostiumą ir netrukus pasigirdo spėlionių, galbūt, Jonas jau ruošiasi vestuvėms. Jonas ir Eglė tuomet buvo ką tik atvykę į Torontą iš Lietuvos, kur trumpai atostogavo. Viešnagės gimtinėje metu krepšininkas supažindino savo šeimą su mylimąja, Seimo nario Remigijaus Ačo dukra Egle, pora pramogavo ir Vilniuje.

Žurnalo „Žmonės“ viršelis/Jonas Valančiūnas ir Eglė Ačaitė
J.Valančiūnas ir E.Ačaitė

Lemtinga pažintis

Kaip Jonas ir Eglė birželio pradžioje pasakojo žurnalui „Žmonės“, jiedu vienas kitą pastebėjo draugų vakarėlyje, tačiau tą kartą tuo viskas ir baigėsi, abu jaunuoliai pasinėrė į darbus. Tuo met Eglė dirbo Seimo nario Vytauto Kamblevičiaus padėjėja.

Kartą Jonas pakvietė Eglę draugauti feisbuke. Tuo viskas ir prasidėjo. Netrukus pora bendravo ir telefonais, ir skaipu, kol galiausiai Eglė atskrido į Torontą.

„Turėjome lemtingą pokalbį, po kurio viskas apsivertė. „Atvažiavai čia antrą kartą, labai noriu tikėti, kad atvažiuosi ir trečią, – pasakiau. – Kas antrą savaitę eiti atostogų nepavyks – reikia apsispręsti dėl darbo.“ Ir ji apsisprendė – pasirinko mane, – interviu žurnalui „Žmonės“ birželio pradžioje pasakojo Jonas ir pridūrė: Eglė – graži, man – pati gražiausia... Bet tai nereiškia, kad ji tik sėdi ant sofos kaip porcelianinė lėlė. Su ja dalijamės gyvenimu, priimame bendrus sprendimus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius