Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Radzevičius TV žaidime K.Savickytės šeimą vadino teletabiais

Laidų vedėjas Jonas Radzevičius jau seniai įrodė, kad nestokoja humoro jausmo. Tą jis dar kartą patvirtino, filmuodamasis žaidime “Šeimų dvikova-Akropolio turnyras”.
J.Radzevičius (kairėje), laidos vedėjas V.Sinkevičius ir K.Savickytė
J.Radzevičius (kairėje), laidos vedėjas V.Sinkevičius ir K.Savickytė / „Lietuvos ryto" TV nuotr.

Subūręs keturių asmenų komandą, kurią sudarė jo žmona Vitalija, brolis Vytaras ir dukterėčia Augustė, Jonas į kovą stojo prieš Kristinos Savickytės šeimą. Vos susitikę, įžymybės puolė bučiuotis, tačiau Jonas buvo parengęs priešininkams siurprizą.

„Aš atsinešiau priešininkų nuotrauką, – pareiškė laidų vedėjas, išsitraukęs lankstinuką su „Teletabių“ veidais. – Tai bus mano talismanas žaidime”.

Nežinia, ar šis talismanas Jonui iš tiesų nešė sėkmę, tačiau šmaikščių variantų spėdamas populiariausius gatvėje apklaustų žmonių atsakymus, žaidėjas nestokojo. Paklaustas, ką žmonės nusiperka, bet laiko pasislėpę, šis nė nemirktelėjęs išrėžė: „tualetinį popierių!” Tik neaišku, ar šis atsakymas pateko tarp populiariausių apklaustųjų įvardytų variantų.

Deja, Jono broliui Vytarui greitai spėlioti sekėsi sunkiau. Paklaustas, koks blogiausias vyras dainininkas, šis nespėjo pirmas paspausti mygtuko ir prarado teisę žaisti paskutiniame raunde. „Ką tu padarei?“ – tempė Jonas brolį už ausies. – Ir taip jis su manim elgiasi visą gyvenimą”, – linksmai atsiduso Vytaras.

Ar šmaikštūs atsakymai padėjo Jono šeimai patekti į finalą? O gal į priekį išsiveržė Jono kerams atsispyrusios Kristinos Savickytės šeima? Žaidimas „Šeimų dvikova-Akropolio turnyras“ – penktadienį, 20.10 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius