Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Smoriginas žavėjosi „Tu gali šokti?“ atrankų dalyviais

Praėjusį savaitgalį į sostinę plūdo šokio virusu apkrėsti šokėjai iš visos Lietuvos! Per dvi netrukus prasidėsiančio TV3 projekto „Tu gali šokti?“ atrankų dienas savo gebėjimą šokti parodė per 1500 dalyvių.
Juozas Aleksandravičius ir Jurijus Smoriginas
Juozas Aleksandravičius ir Jurijus Smoriginas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Supratome, kad Lietuvoje šoka visi, o nemokėti šokti būtų gėda. Šokiai – geriausias sportas. Iki šiol manėme, kad Lietuva – krepšinio ir dainų šalis, o šiandien galiu drąsiai pareikšti, kad lietuvaičiai – šokėjų tauta“, – itin sėkmingomis atrankomis džiaugėsi netrukus per TV3 startuosiančio projekto „Tu gali šokti?“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atrankos akimirka
Atrankos akimirka

Per tris prekybos centro „Panorama“ aukštus nusidriekusios šokėjų ir jų palaikymo komandos narių eilės dvi dienas buvo visiškai „okupavusios“ atrankų aikštelę.

„Atrinkti šokėjus projektui mums mielai sutiko padėti žymiausi šalies choreografai ir garsiausi šokėjai. Darbo užteko visiems, nes tiek norinčiųjų vargu ar kas galėjo tikėtis. Svarbiausia, kad beveik visi atrankose dalyvavę šokėjai verti kovoti projekte“, – sako TV3 projekto „Tu gali šokti?“ režisierius Mindaugas Meškauskas, per dvi atrankų dienas pamatęs piruetus darančias balerinas, energinguosius hip hopo šokėjus ir publiką šėlti priverčiančius lietuvių liaudies šokio meistrus.

Įpusėjus pirmosios dienos dalyvių atrankoms, komisijoje buvęs šokėjas Deividas Meškauskas ir pats nusprendė viską mesti ir stoti į eilę, nes energingieji dalyviai nepaliko abejingų.

„Jei tik man per naktį kas būtų sukūręs stulbinančią choreografiją, nė nedvejodamas dalyvaučiau“, – sakė neseniai kitame šokių projekte  „Šok su manimi“ pergalę iškovojęs Deividas.

Be žado liko ir kandusis Jurijus Smoriginas. Jis pareiškė, kad tokių tobulai kūną valdančių šokėjų nėra sulaukęs net organizuodamas atrankas į savo paties spektaklius.

„Tobula, energinga, nuostabu. Aš, džiaugiuosi, kad Lietuvoje yra šokėjų ir jie gali šokti“, – susižavėjimo neslėpė baleto meistras.

Įspūdingas šokio šou „Tu gali šokti?“ – jau greitai per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius