Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julia Roberts įsiuto, kai gražiausia moterimi buvo pripažinta ne ji, o Gwyneth Paltrow

Aktorė Julia Roberts įsiuto sužinojusi, kad žurnalas „People“ gražiausia metų moterimi išrinko ne ją, o jos kolegę Gwyneth Paltrow, rašo „National Enquirer“.
Gwyneth Paltrow ir Julia Roberts
Gwyneth Paltrow ir Julia Roberts / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Žurnalas „People“ Julią Roberts gražiausia pasaulio moterimi buvo titulavęs net keturis kartus, paskutinį kartą šiuo titulu aktorė džiaugėsi 2010-aisiais.

Tačiau anot „National Enquirer“ šaltinių, sužinojusi, kad šiemet gražiausia buvo pripažinta 40-metė Gwyneth Paltrow, penkeriais metais už ją vyresnė Julia tiesiog pasiuto. „Jai tai buvo smūgis, – sakė šaltinis. – Jeigu šis titulas būtų buvęs suteiktas kokiai jaunai aktorei kaip Jennifer Lawrence, Julia to nė nebūtų ėmusi į galvą. Tačiau savo amžiaus kategorijoje Julia yra laikoma gražiausia moterimi Holivude.“

„Julia jaučiasi taip, tarsi Gwyneth įžengė į jos teritoriją. Gerų vaidmenų aktorėms, kurioms virš 40 metų, gauti nėra lengva, todėl Julia nori, jog filmų režisieriai pirmiausia galvotų apie ją“, – sakė šaltinis.

Balandį gražiausios 2013-ųjų moters titulą pelniusi Gwyneth kuklinosi ir tvirtino, kad nesijaučia esanti pati gražiausia. „Tokie dalykai linksmi, nes tai tikrai neteisinga. Bet labai miela būti taip pavadintai, – sakė G.Paltrow. – Kaip sako mano draugė, labai miela, jog taip pavadinama moteris, turinti vaikų ir ne 21 metų. Tai – tikrai garbė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius