Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Jungtinį dzūkų chorą renka dainininkas Justas Lapatinskas

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl sudrebins po Naujųjų. Septynios Lietuvos įžymybės grįš į savo gimtuosius miestus ieškoti talentų. Prie Kauno muzikinio teatro solisto Liudo Mikalausko, Neringos Čereškevičienės iš „Tele bim-bam“, dainų kūrėjo, muzikos prodiuserio Deivydo Zvonkaus, garsios Kauno chorvedės Danguolės Beinarytės, dainininko ir muzikos kūrėjo Stano prisijungia ir dainininkas Justas Lapatinskas, išgarsėjęs po TV3 muzikinio realybės šou „Dangus“. Jis į pergalę „Chorų karuose“ ves jungtinį Dzūkijos chorą.
Justas Lapatinskas
Justas Lapatinskas / TV3 nuotr.

„Pernai ‚Chorų karuose‘ nebuvo dainorėlių iš Dzūkijos, todėl man, kaip tikram dzūkui, kilusiam iš Druskininkų, labai svarbu, kad šiemet toks choras atsirastų“, – sako komandą Alytuje renkantis Justas Lapatinskas, kuris yra įgijęs miuziklo aktoriaus profesiją, o šiuo metu mokosi chorinio dirigavimo.

Jungtinio Dzūkijos choro atranka, kurioje laukiami visi dainingi žmonės iš Alytaus, Druskininkų, Varėnos, Lazdijų, Veisėjų, Seirijų ir kitų Dzūkijos vietų, vyks gruodžio 19-ąją, sekmadienį, Alytaus kultūros ir komunikacijos centre (adresu Pramonės g. 1B) 13.00 val.

Primename, kad vienas pagrindinių antrojo „Chorų karų“ projekto tikslų – dar labiau akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

„Chorų karai“ – po Naujųjų tik per TV3!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius