Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozapaitis: jei mano nuomonė nereikalinga, galite užkasti mane miške

Šeštadienį, lapkričio 28 d., 21 val. jūsų dėmesiui paskutinioji ketvirtojo turo „Triumfo arkos“ laida. Joje sužinosime, kurie 2 dalyviai atsisveikins su projektu. Netrukus prasidės finalų serija ir dėl auksinio balso titulo rungsis tik 8 dalyviai – naujokų nebebus.
Vytautas Juozapaitis ir Zita Kelmickaitė
Komisijos nariai Vytautas Juozapaitis ir Zita Kelmickaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Siaučiantis gripo virusas neaplenkė ir „Triumfo arkos“. Modestas Pitrėnas per repeticiją ryšėjo apsauginę kaukę, o dalyviai teigia, jog dar laikosi ir stengsis kuo geriau pasirodyti finaliniame ture.

Šioje laidoje komisijos narių kėdėse sėdėjo teisusis Vytautas Juozapatis, korektiškoji Sigutė Stonytė, šmaikščioji Zita Kelmickaitė ir emocingasis Gytis Padegimas.

Be kitų puikių kūrinių, koncerte girdėsite ir pribloškiamą Kęstučio Alčauskio pasirodymą. Jis atliko Nemorino romansą „Una furtiva lagrima“ iš Gaetano Donizetti operos „Meilės eliksyras“. Šis kūrinys, kaip teigė S.Stonytė, užbūrė ir prikaustė kaip magnetas.

Ona Kolobovaitė šiame koncerte, ko gero, išsiskyrė labiausiai. Ne paslaptis, jog šiųmetėje „Triumfo arkoje“ girdite kūrinių ir iš muzikinių kino filmų. O.Kolobovaitė pirmą kartą „Triumfo arkos“ istorijoje repavo ant scenos! Mergina atliko Bobo Crowe ir Kenny Nolano dainą „Lady Marmalade“ iš muzikinio kino filmo „Mulen Ružas“. Šis kūrinys ir buvo ta kibirkštis, įžiebusi audringą diskusiją ir sukiršinusi komisijos narius.

Anot V.Juozapaičio, Ona kūrinį atliko vulgarokai ir jis esą nevertas „Triumfo arkos“ scenos. G.Padegimas ir Z.Kelmickaitė dar bandė užstoti O.Kolobovaitę, bet V.Juozapaitis neapsikentęs tėškė: „Jeigu mano nuomonė nereikalinga, galite užkasti mane miške.“

Ką į šį pareiškimą atsakė Z.Kelmickaitė ir kodėl taip pasiuto V.Juozapaitis, sužinosite šeštadienį 21 val. per LTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius