-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Juozo Statkevičiaus sukritikuoti Ella Tatarinova ir Mantas Petruškevičius šiemet kolekcijos pristatyme nepasirodys

Trečiadienį, lapkričio 16-ąją, Vilniaus Pramogų arenoje įvyks net du dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymai. Į vieną jų galės patekti visi norintys, įsigiję bilietus, į kitą daugiausia plūs kviestiniai svečiai, kostiumų dailininko bičiuliai ir klientai. Pernai pirmoje eilėje kolekcijos pristatymą stebėjusi verslininkė ir dizainerė Ella Tatarinova 15min.lt prisipažino šįsyk stebėti renginio nevyksianti.
Stilistas Mantas Petruškevičius ir verslininkė Ella Tatarinova – Juozo Statkevičiaus kolekcijos „Pavasaris/vasara 2011“ pristatyme.
Ella Tatarinova, pernai atsivedusi Mantą Petruškevičių į Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymą, sulaukė pastarojo viešos kritikos. / BFL nuotr.

Praėjusiais metais garsiai nuskambėjo žinia, kad E.Tatarinova į J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymą atvyko su stilistu Mantu Petruškevičiumi. Jį moteris pasikvietė pasinaudodama savuoju kvietimu, skirtu jai ir sutuoktiniui Jefimui Borodulinui, kuris tuo metu buvo išvykęs. J.Statkevičius po renginio viešai stebėjosi tokiu netaktu ir tikino, esą M.Petruškevičius pasielgė negarbingai, kai, užuot pirkęs bilietą, jis pasinaudojo svetimu kvietimu. Tąsyk griežtesnio žodžio J.Statkevičiui nepagailėjo ir E.Tatarinova, nusistebėjusi tokiu mados kūrėjo priešiškumu.

Mieliau stebės per televiziją

Pernai kažkodėl jis labai agresyviai pasisakė prieš mane ir Mantą. Aš nemanau, kad po to gali tęstis kokie nors mūsų santykiai, – sakė E.Tatarinova.

J.Statkevičiaus kolekcijos „Pavasaris/vasara 2012“ pristatymo išvakarėse 15min.lt kalbinta dizainerė tikino į šį mados renginį neisianti.

„Aš vertinu Juozą ir laikau jį nuostabiu kūrėju, visuomet lankiausi jo kolekcijų pristatymuose. Tačiau pernai kažkodėl jis labai agresyviai pasisakė prieš mane ir Mantą. Aš nemanau, kad po to gali tęstis kokie nors mūsų santykiai. Negaliu tvirtinti, kad nenorėčiau pamatyti šio reginio. Tiesiog manau, kad Juozas gana agresyviai nusiteikęs ir manęs ten nelaukia. Aš jį gerbiu, tad čia jo problema, o ne mano“, – be pykčio balse kalbėjo dizainerė E.Tatarinova, šį mėnesį Vilniuje atidariusi savo vardo mados namus.

Jos teigimu, pastarasis incidentas jos žavėjimosi J.Statkevičiaus kūryba nesumenkino. „Per televiziją, jei tik rodys, būtinai pasižiūrėsiu. Mane visuomet žavi, kai žmonės sugeba kurti nuostabius dalykus. Tai visiškai nepriklauso nuo asmens charakterio. Juozo suknelės gražios, šou stulbinantis, dėl to jokių abejonių nėra. Asmeniškumai – visai kitas reikalas“, – sakė E.Tatarinova.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius

Nemalonumus jau pamiršo

O štai stilistas M.Petruškevičius tikino  pamiršęs pernai įsižiebusį konfliktą.

„Aš jau net užmiršau. Į tokias smulkmenas apskritai nereaguoju. Linkiu Juozui Statkevičiui visokeriopos sėkmės, gražaus pristatymo. Aš „gyvenu“ mados pasaulyje, daug ką matau, tad nejaučiu nuoskaudos, kad nepamatysiu vienos ar kitos kolekcijos“, – sakė stilistas. Jis tikino į kolekcijos pristatymą nevyksiantis, nes turi kitų darbų.

„Aš išvykstu į užsienį, nebūsiu Lietuvoje. Kol kas negaliu pasakyti, kur konkrečiai vykstu, bet tai bus Europoje vyksiantis renginys, susijęs su mada. Grįšiu ketvirtadienį“, – pasakojo M.Petruškevičius, pridurdamas, kad veikiausiai grįžęs spaudoje išvys buvusio J.Statkevičiaus pristatymo akimirkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius