Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga Anusauskienė: vietoje „Slavianskij bazar“ uždarymo koncerto – penkios valandos milicijoje

Baltarusijoje vykęs tarptautinis menų festivalis „Slavianskij bazar“ Lietuvos delegacijos vadovei Jurgai Anusauskienei baigėsi ne taip, kaip buvo planuota – moteris svarbiausią paskutinį vakarą praleido Vitebsko kelių milicijoje.
Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė / Gintauto Rapalio nuotr.

Festivalio uždarymas – vienas gražiausių ir įdomiausių „Slavianskij bazar“ koncertų. Tačiau Jurgai Anusauskienei šiemet jo išvysti nebuvo lemta, nes likus kelioms valandoms iki renginio moteris pateko į eismo įvykį.

„Vairuotojo pažymėjimą turiu nuo 1999 metų ir per tą laiką nebuvau patekusi nė į vieną avariją. Tačiau važiuojant pagrindiniu Vitebsko prospektu, vos keli šimtai metrų nuo viešbučio, prieš pat mane kilo avarinė situacija. Tą akimirką, kai džiaugiausi, manydama, kad jos išvengiau, pajaučiau smūgį - į mano automobilio galą įvažiavo Baltarusijos pilietis. Laimei, niekas nenukentėjo. Tačiau likusias penkias valandas praleidau milicijoje, kai tuo metu vyko gražus uždarymo koncertas“, – nusivylimo portalui Žmonės.lt neslėpė Jurga Anusauskienė.

Liepos 9 dieną  Vitebske (Baltarusija) prasidėjęs ir jau 22 kartą vykęs, į didžiausių meno festivalių penketuką pasaulyje patenkantis tarptautinis renginys „Slavianskij bazar 2013“ sulaukė dalyvių iš 30 pasaulio šalių. Kasmet festivalyje dalyvauja ir delegacija iš Lietuvos. Šiemet visos viltys buvo dedamos į Juliją Jegorovą, tačiau atlikėja liko priešpaskutinė.

Vaikų konkurse savo jėgas bandė Justė Dumčiūtė, o koncertuose, skirtuose jaunimui, dainavo Lietuvoje karjeros siekianti baltarusių dainininkė Veronika Gordijevskaja. Be to lietuvių delegacijos nariai užėmė ir komisijos narių kėdes. Vaikų konkurse komisiją papildė Donatas Montvydas, suaugusiųjų – Birutė Petrikytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius