-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga naują albumą pristatys Taline

Praėjusiais metais geriausiai perkamą lietuvišką popmuzikos albumą išleidusi dainininkė Jurga šį savo naujausią darbą „+37° (Goal of Science)“ netrukus pristatys ir Estijoje. Kovo 27 dieną Jurga su grupe dalyvaus „Tallinn Music Week“ festivalyje, kur koncertuos prestižiniame Talino „Rock Cafe“ klube, talpinančiame apie tūkstantį žiūrovų.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tai bus pirmasis Jurgos koncertas Estijoje. Ankstesniais metais dainininkė su savo dainomis jau yra aplankiusi Latviją, Vokietiją, Švediją, Afganistaną, JAV, Vengriją ir Slovėniją. „Tallinn Music Week“ festivalyje dalyvauja daugiausia Estijos ir Suomijos atlikėjai, tačiau jame galima išvysti ir latvius bei lietuvius – kartu su Jurga savo naujausią albumą Taline ketina pristatyti ir latvių grupė „Brainstorm“.

Albumą „+37° (Goal of Science)“ Jurga išleido praėjusių metų rudenį. Per penkis mėnesius šią kompaktinę plokštelę įsigijo daugiau kaip 7 000 gerbėjų, o radijo stotyse nuskambėjo šio albumo kūriniai „Rykliai ir vilkolakiai“, „Tyliai“ bei „Running“.

Iki pasirodymo Taline Jurga surengs solinį koncertą Palangoje, kuris šią savaitę, kovo 11 dieną, įvyks muzikos klube „Ramybė“. Šiame koncerte Jurga Lietuvos nepriklausomybės jubiliejaus proga atliks ir dainą „Laisvė“, kuri skamba pirmąjame dainininkės albume „Aukso pieva“. Praėjusiais metais Jurgos kartu su Eurika Masyte įrašyta „Laisvė“ pasirodė Prancūzijoje ir Belgijoje platinamame albume „Sound of Revolution – A Collection of Songs that Made the Iron Curtain Fall“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius