Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas: laisvė bučiniams?

Aštuntosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu netrūko ne tik gražių šokėjų pasirodymų, intrigų ir siurprizų, bet ir romantiškų jausmų demonstravimo. Projekto vedėjai Vytautas Šapranauskas ir Jurgita Jurkutė per visą filmavimą demonstravo vienas kitam šiltus jausmus ir dalijosi bučiniais.
Laidos vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Laidos vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuolatiniai vedėjų  apsikabinimai, komplimentai ir šypsenos vienas kitam – tai dar ne viskas, ką šeštadienio vakarą galėjo pamatyti laidos žiūrovai: scenoje netrūko ir vedėjų bučinių. Praėjusiose laidose V.Šapranausko artumo, rodos, mėginusi išvengti J.Jurkutė, šį šeštadienį pasirodė kur kas labiau atsipalaidavusi. Ji ne tik noriai įsisiurbė į kolegos lūpas, atsidėkodama jam už komplimentus, bet ir sutiko inscenizuoti itin aistringą bučinį, pratęsusį laidos transliaciją po prieš tai rodytos reklamos.

„Oi, kas čia buvo, kas čia vyksta“, – neva baigusi bučiuotis su V.Šapranausku ir iš jo glėbio vargais negalais išsprūdusi J.Jurkutė toliau tęsė spektaklį. „Nieko nežinau, žiūrim siužetą“, – taip pat nuo aistros apsvaigusį vaidino V.Šapranauskas. Tačiau panašu, kad patys projekto vedėjai savo elgesį vertina su humoru – nusisukus kameroms, šie patys juokėsi iš savo pokštų ir skubiai puldavo regzti naujus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius