Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Marijonas Mikutavičius savo mamoms prisipažino apie nutylėtas nuodėmes

Jurgita Jurkutė-Širvaitė (29) sekmadienį savo mamai Aldonai prisipažino prieš daugelį metų sudaužiusi automobilį. Tiesa, ne tėvų, bet vieno iš draugų.
Marijonas Mikutavičius ir Jurgita Jurkutė
Marijonas Mikutavičius ir Jurgita Jurkutė-Širvaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Atvirumo akimirka nebuvo atsitiktinė, o iš anksto suplanuota. Nuodėmė, padaryta Jurgitai tik pradėjus mokytis vairuoti, sekmadienio vakarą nuskambėjo viešai – Kauno „Žalgirio“ arenoje Motinos dienos proga surengtame koncerte.

Renginį vedę Marijonas Mikutavičius ir J.Jurkutė-Širvaitė viešai prisipažino apie savo nuodėmes, kurias nuslėpė nuo mamų.

Atvirauti aktorę paskatino kartu su ja šį koncertą vedęs ir taip pat apie savo paslaptis, nuslėptas nuo mamos Vidos, prabilęs dainininkas Marijonas Mikutavičius (43).

„Mama, pameni, tą kartą, kai grįžau itin stipriai kvepiantis dezodorantu? Tada aš pirmą kartą pabandžiau rūkyti. Bet man nepatiko ir daugiau taip nebedariau“, – sakė M.Mikutavičius.

Tiek jis, tiek Jurgta su Motinos diena pasveikino ne tik savo mamas, bet ir visas moteris, turinčias, turėjusias ir turėsiančias vaikų.

Joms pusantros valandos arenoje koncertavo žinomi atlikėjai – Kastytis Kerbedis, Egidijus Sipavičius, Mantas Jankavičius, Vaidas Baumila, Deividas Norvilas, Rūta Ščiogolevaitė, „Džimbos“ vaikai, Evelina Sašenko, smuikininkių trio „Electric Ladies“, Karina Krysko-Skambinė, Stasys Povilaitis, Ieva Narkutė, Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė, nuotaikingasis Neringos ir „Tele Bim Bam“ kolektyvas. Vokalistams akomponavo Kauno miesto simfoninis orkestras.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė, Rūta Ščiogolevaitė ir Evelina Sašenko
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė, Rūta Ščiogolevaitė ir Evelina Sašenko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius