-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vytautas Šapranauskas TV3 žiūrovams – mylimiausi vedėjai

Šį meile ir romantika alsuojantį Valentino vakarą informacinės-pramoginės pavakario laidos „Diena“ vedėjai Agnė Grigaliūnienė, Mindaugas Rainys bei laidos svečias dainininkas Donatas Montvydas ką tik tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play iškilmingai paskelbė tradicinių jau trečius metus iš eilės vykusių rinkimų „TV3 mylimiausi“ rezultatus.
Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vytautas Šapranauskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Dvi savaites internautai 8 kategorijose balsavo už savo mylimiausius – projektus, pramogines, gyvenimo būdo, specializuotas, naujienų ir nuomonių laidas, projektų vedėjas ir vedėjus, kultinius lietuviškus ir užsienio serialus, atiduodami rekordiškai daug – beveik 140 000 – balsų.

2012–2013 metų televizijos sezono Mylimiausia laidos/projekto vedėja jau trečius metus iš eilės paskelbta Jurgita Jurkutė. Projektų „Šok su manimi“, „Chorų karai“, „Išsipildymo akcija“ vedėja surinkto net 10 506 balsus. Antroji vieta TV3 žiūrovų sprendimu – Beatos Nicholson rankose, trečioji ir ketvirtoji – Renatos Šakalytės-Jakovlevos bei Agnės Grigaliūnienės.

Mylimiausio laidos/projekto vedėjo pozicijos tradiciškai neužleidžia Vytautas Šapranauskas. Projektų „X Faktorius“, „Šok su manimi“, „Chorų karai“, „Išsipildymo akcija“ vedėjas sulaukė daugiausia simpatijų. Antrasis – Marijus Mikutavičius, trečiasis ir ketvirtasis – Džiugas Siaurusaitis bei Mindaugas Rainys.

Absoliučiu lyderiu tarp projektų, Mylimiausiu TV3 projektu, tapo grandiozinis muzikinis šou „X Faktorius“, kurio superfinalas – jau šį sekmadienį, vasario 17-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3. Antroji vieta atiteko „Šok su manimi“, trečioji – nuo vasario 24 dienos vėl eterį drebinsiantiems „Chorų karams“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Laidos X faktorius akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Laidos „X faktorius“ akimirka

Mylimiausios TV3 publicistinės/naujienų laidos kategorijoje kaip visada nepralenkiamos TV3 Žinios. Patikimas, išsamias, aktualiausias naujienas gaunantys žiūrovai nepagailėjo net 10 736 balsų. Sidabras ir bronza – TV3 eterio naujienoms: pavakario laidai „Diena“ ir rudenį pasirodžiusiai laidai „Nauja diena“.

Edvardas Žičkus
Edvardas Žičkus

Mylimiausia TV3 pramogine/gyvenimo būdo laida tapo Edvardo Žičkaus komandos kuriama „Gyvenimas yra gražus“. Sidabras ir bronza atiteko infošou „Be komentarų“ bei intelektualiajam žaidimui „Kas? Kur? Kada?“.

Mylimiausia TV3 specializuota laida – žaviosios Beatos Nicholson vedama „Beatos virtuvė“. Antroje vietoje – gyvūnų mylėtojų laida „Keturkojis šou“, trečioje – Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus kelionių pasakojimai „Kitą kartą Pietų Amerikoje“.

Serialo Nusivylusios namų aeimininkės aktorės
Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ aktorės

Visus konkurentus populiarumu tiesiog triuškina Mylimiausias TV3 lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“ − 14 585 balsai. Jį vejasi naujausias lietuviškas serialas „Pamiršk mane“ bei „Be namų“.

Mylimiausiu TV3 užsienio serialu tapo „Nusivylusios namų šeimininkės“ (Desperate Housewives), kurių paskutinę, finalinę seriją TV3 žiūrovai išvys jau šį pirmadienį, vasario 18-ąją, 22.00 val. Garbingą antrąją vietą žiūrovai skyrė „Daktarui Hausui“ (House M.D.), o trečiąją – patrakusiems „Kobra 11“ (Alarm fur Cobra 11) vyrukams.

Serialo „Moterys meluoja geriau“ mylimiausiųjų apdovanojimai

Vasario 14-ąją buvo išrinkti ir serialo „Moterys meluoja geriau“ mylimiausi personažai. Serialo aktoriai varžėsi keturiose kategorijose:  „Mylimiausia moteris“, „Mylimiausias vyras“, „Mylimiausia pora“ ir „Mylimiausia šeima“ .

„Mylimiausios šeimos“ kategorijoje konkuravo Irena ir mamyčiukas Robertėlis (Kristina Andrijauskaitė ir Nerijus Gadliauskas), pusseserės Vilma ir Meda (Aušra Štukytė ir Inga Norkutė) bei sukčių šeima Feliskas ir Sandra (Jurijus Smoriginas ir Milda Štakėnaitė). Šioje kategorijoje nugalėjo Irena ir Robertėlis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kristina Andrejauskaitė ir Nerijus Gadliauskas
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Kristina Andrejauskaitė ir Nerijus Gadliauskas

„Mylimiausia pora“ pretendavo tapti Kostas ir Galina (Džiugas Siaurusaitis ir Vitalija Mockevičiūtė), Donatas ir Ugnė (Marius Jampolskis ir Agnė Šataitė), Robertas ir Jūratė (Nerijus Gadliauskas ir Gintarė Latvėnaitė). „Mylimiausia pora“ tapo Donatas ir Ugnė.

„Mylimiausio vyro“ kategorijoje varžėsi Donatas (Marius Jampolskis), Kostas (Džiugas Siaurusaitis), Vidas (Jonas Braškys), Feliksas (Jurijus Smoriginas) ir Marijus (Ramūnas Rudokas). Nugalėtoju tapo Kostas.

„Mylimiausia moterimi“ pretendavo tapti Meda (Inga Norkutė), Kristina (Edita Užaitė), Jūratė (Gintarė Latvėnaitė), Vilma (Aušra Štukytė), Margarita (Jūratė Budriūnaitė), Galina (Vitalija Mockevičiūtė) ir Ungė (Agnė Štataitė). Šioje kategorijoje nugalėjo Meda.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Inga Norkutė-Žvinienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius