Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Tvarijonaitė po 4 metų pertraukos vėl nusimetė drabužius (papildyta lapkričio 13 d.)

„Dabar dirbu sunkiausią darbą gyvenime – mamos. Tačiau neverkšlenu ir nesiskundžiu. Man tai patinka“, – sako modelis ir dvejų metukų Tomo Juozapo mama J. Tvarijonaitė. Per nuoširdų pokalbį su žurnalu „Privatu!“ 34 metų moteris visus Lietuvos vyrus nudžiugino pranešdama pikantišką naujieną – po ketverių metų pertraukos Jurgita vėl apsinuogino erotinėje fotosesijoje!
Jurgita Tvarijonaitė
Jurgita Tvarijonaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Jurgita Tvarijonaitė.
Gimimo data, vieta: 1976 07 07, Sidabravas, Radviliškio r. 34 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – pensininkai; Jurgita turi seserį ir penkis brolius.
Šeiminė padėtis: su gyvenimo draugu Edgaru (37) augina sūnelį Tomą Juozapą (2).
Pasiekimai: Vilniaus pedagoginiame universitete baigė lietuvių filologiją, trejus metus Didžiojoje Britanijoje studijavo anglų kalbą; dirbo tarptautiniu modeliu ir pelnė ne vieną apdovanojimą grožio pasaulyje; vaidino televizijos seriale „Saulius ir Jurga“.

Jurgita, ar teisingos kalbos, kad ketinate grįžti į pramogų pasaulį?

Neįsivaizduoju, kas sugalvojo tokią nesąmonę. Matyt, klaidingai buvo suprasti arba tiesiog iškraipyti mano žodžiai.

Tai kokie Jūsų planai?

Artimiausi mano planai – atostogos. Su draugu nuolat sėdime prie kompiuterio ir ieškome geriausio atostogų pasiūlymo. Norime pasikaitinti prieš saulutę. Kadangi tai bus pirmoji mūsų mažylio tolima kelionė, nesinori skristi labai toli. Bijau, jei pasirinktume atostogas už Atlanto, jos būtų per sunkios sūneliui, ir viskas virstų vargo vakariene (šypteli).

Teko girdėti, kad sulaukėte pasiūlymo bendradarbiauti su žurnalu „Playboy“. Ar priėmėte jį?

Visokių pasiūlymų sulaukiau. Vieną jau įgyvendinau – dalyvavau fotosesijoje. Greičiausiai nuotraukos bus spausdinamos naujamečiame „Playboy“ numeryje.

Ar labai atvirai pozavote?

Kaip sakau, tiek, kiek sąžinė leido (juokiasi). Viskas vyko taip, kaip aš norėjau. Mane sužavėjo, kad fotosesija buvo ne Lietuvoje – vykau į Daniją, Kopenhagą. Labai patiko, jog dirbo ne lietuvių meistrai. Tiesiog buvo paprasčiau atsipalaiduoti. Tokios atmosferos ir norėjau.

Mane ir Edgarą vaikelio gimimas tik suartino. Trinties nėra – ją panaikina sūnelis. Dabar tiek mano draugas, tiek aš daugiausia dėmesio skiriame mažyliui. Tarp mūsų atsirado absoliutus pasitikėjimas vienas kitu. Tokio dar niekada nebuvo.

Tai Jūsų pirmoji seksuali fotosesija po motinystės atostogų, tiesa?

Taip. Prisipažinsiu: jaučiausi kažkaip keistai. Po tokios ilgos pertraukos pajutau kūno sustabarėjimą. Niekada neturėjau problemų dėl skaudančio stuburo ar sąnarių, bet dabar ne tik tai pajutau. Užversdavau galvą ir jausdavau, kad ji sveria 20 kilogramų (juokiasi). Tiesiog anksčiau, kai fotografuodavausi gana dažnai, prie to buvau pripratusi. O dabar viskas kitaip, kūnas nebelankstus. Gal senatvė atėjo?..

Ar galima tikėtis, kad tai nepaskutinė Jūsų tokia atvira ir drąsi fotosesija?

Sunku pasakyti. Tiesiog daugiau nelabai yra tokių leidinių kaip „Playboy“. Nežinau, ar vyksiu padirbėti kažkur į užsienį. Manimi besirūpinusi agentūra pristabdė ar net nutraukė savo veiklą, o naujoms kompanijoms nesisiūlau, nors turiu užmezgusi ryšių. Kol kas viskas stovi vietoje.

Bet ar norėtumėte toliau tęsti modelio karjerą?

Vat čia klausimas!.. Po paskutinės fotosesijos suabejojau, ar noriu toliau taip dirbti... Tiesiog dabar man viskas atrodo kitaip. Turbūt taip yra dėl padarytos pertraukos.

Tai kokia veikla vis dėlto Jums teiktų malonumo?

Dabar aš dirbu patį didžiausią darbą gyvenime – esu mama. Gaila, kad jis toks nematomas. Niekas nemato, kaip gaminu valgyti, kaip tvarkau mūsų keturių aukštų namą ir t. t. Man keista, kai žmonės galvoja, kad aš tik guliu lovoje ir nieko nedarau. Nei auklių, nei guvernančių nėra mūsų namuose. Viską darau pati! Tiesą pasakius, vos spėju suktis. Dažnai man diena būna per trumpa, kartais net miegui trūksta laiko. Vis dėlto bent metus tikrai visą dėmesį skirsiu vaikeliui, nes iki trejų metukų nenoriu jo leisti į darželį.

Ar negalvojate apie dar vieną atžalą?

Jeigu manęs to būtumėte paklausęs prieš pusmetį, būčiau atsakiusi: „Apsaugok Viešpatie nuo šito!“ Tačiau dabar, nors ir labai keista, vis dažniau pagalvoju apie dar vieną vaiką.

Turbūt  labai norėtumėte susilaukti mergaitės...

Oi, ne. Jokiu būdu (šypteli). Nors ir nesu kategoriška, bet labiau norėčiau turėti dar vieną sūnų. Kodėl? Nes man labai patinka būti vyriškoje kompanijoje, gerai joje jaučiuosi. Su vyrais apskritai viskas kur kas paprasčiau.

Lietuvą kankina dar vienas klausimas – kada sulauksime Jūsų ir Edgaro vestuvių?

Nenorėčiau antro vaiko susilaukti ne santuokoje. Ir dėl pirmagimio taip sakiau, bet išėjo, kaip išėjo. Iš pradžių norėčiau vestuvių, o tik paskui antros atžalos. Mes su Edgaru jau tiksliai žinome, kokios vestuvės mūsų laukia, tačiau kol kas viskas nukeliama į ateitį (juokiasi).

Sakoma, kad kai pora susilaukia vaikelio, netrukus atsiranda santykius gadinanti trintis. Ar Jums taip nebuvo?

Viskas priešingai! Mane ir Edgarą vaikelio gimimas tik suartino. Trinties nėra – ją panaikina sūnelis. Dabar tiek mano draugas, tiek aš daugiausia dėmesio skiriame mažyliui. Tarp mūsų atsirado absoliutus pasitikėjimas vienas kitu. Tokio dar niekada nebuvo. Tiesa, niekada vienas kito nevaržėme – nei darbo reikaluose, nei santykiuose. Žodžiu, vaikelio gimimas nesugadino mūsų asmeninių santykių. Tik pagerino!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius