-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgos Šeduikytės krikšto dukra bandė sužavėti savo talentais

Šį sekmadienį LNK projekte „2 minutės šlovės“ savo talentą parodys mušamaisiais grojanti Nacionalinės M.K.Čiurlionio menų mokyklos auklėtinė Rūta Šeduikytė. Pasirodo, į rimtąją muziką dvylikametę pastūmėjo žymi šalies dainininkė ir kūrėja Jurga Šeduikytė, kuri yra mergaitės teta ir krikšto mama.
Jurgos Šeduikytės dukterėčia ir krikšto dukra Rūta Šeduikytė
Jurgos Šeduikytės dukterėčia R.Šeduikytė / LNK nuotr.

„Iš pradžių aš grojau fortepijonu, tačiau teta pasiūlė stoti į mušamųjų skyrių ir taip atsidūriau Vilniuje, M.K.Čiurlionio menų mokykloje. Už tai jai esu labai dėkinga. Akompanuoti tetai dar neteko, bet ateityje, tikiuosi, teks“, – pasakojo iš Palangos kilusi, o dabar Vilniuje gyvenanti mergaitė.

Nors Rūta puikiai groja būgnais, laidoje gros egzotiškesniu instrumentu – marimba. Mergaitė komisiją ir publiką papirko ne tik puikiu grojimu, retu instrumentu, bet ir linksma išvaizda bei gera nuotaika.

„Tu atrodai kaip animacinio filmo personažas ir muzika yra kaip iš animacinio filmo. Man labai patiko“, – šypsojosi komisijos narys Vitalijus Cololo.

Talentų šou „2 minutės šlovės“ R.Šeduikytė nebuvo vienintelė Nacionalinės M.K.Čiurlionio menų mokyklos auklėtinė, į projektą įnešusi šiek tiek rimtosios muzikos. Šį sekmadienį laidoje taip pat pasirodys arfa grojanti penkiolikmetė šios muzikos mokyklos mokinė Linda ir grojimu griaus nusistovėjusius stereotipus apie šį romantišką instrumentą.

„Trys viename: nuostabus instrumentas, nepakartojama melodija ir nepaprastai žavi atlikėja. Kai visa tai sulydoma į visumą, tai vadinama įtaiga“, – Lindos grojimu žavėjosi komisijos narys Arūnas Valinskas.

Kita komisijos narė Violeta Tarasovienė taip buvo nustebinta mergaitės grojimo ir nemanė, kad arfa galima išgauti tokią muziką, kokia liejosi LNK televizijoje per filmavimą.

Energingosios būgnininkės Rūtos ir žavingosios arfininkės Lindos pasirodymai – jau šį sekmadienį LNK televizijos laidoje „2 minutės šlovės“ 19 val. 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius