Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas apie „Tu gali šokti“ finalą: suprantu, kodėl tokius projektus laimi vyrai

TV3 projektą „Tu gali šokti“ nugalėjus šokėjui Tomui jo pergale džiaugėsi ne visi. Štai projekto komisijos narys Jurijus Smoriginas dar finalinės transliacijos metu nugalėtoja titulavo Sandrą, kuri užėmė antrąją vietą. Choreografas prisipažino nusivylęs žiūrovų balsavimo rezultatais ir tikina, kad teisingai laimėtojus parinkti gali tik profesionalai.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip vertinate projekto „Tu gali šokti“ finalą?

Pesimistiškai. Reikia pripažinti, kad nugalėtojus renka žiūrovai, tačiau teisingai išrenka tie, kurie nusimano apie šokį. 

Esate nepatenkintas Tomo pergale?

Aš nenoriu nieko konkretizuoti, tačiau šiuo atveju džiaugiuosi, kad jį išrinko populiariausiu Lietuvos šokėju. Dėl to man lengviau kvėpuoti. Nes jei jis būtų įteisintas kitaip, tada man būtų sunkiau ir daugiau emocijų tai kainuotų.

Galima suprasti, kad nugalėtoją vertinate skeptiškai. Dar laidos metu laimėtoja titulavote Sandrą…

Aš labai skeptiškai vertinu. Suprantu, kodėl tokius projektus laimi vyrai: Lietuvoje mąstoma, kad šokis yra moteriškas dalykas, o vyrai šokti negali. Todėl šokančių vyrų yra labai mažai. Aktyviausiomis balsuotojomis tampa merginos… Reikia pasakyti, kad šįsyk išrinktas gražiausias Lietuvos šokėjas. Tomui daug ko trūko. Nenoriu gadinti jam nuotaikos, na, berti druskos į arbatą – tegul džiaugiasi pergale. Tačiau prieš jį iškrito ryškesni šokėjai. Tomui trūko veido išraiškų – jis neiliustruoja šokio minties. Galbūt taip yra todėl, kad projekte viską reikėjo daryti labai greitai. Viskas gerai – jį išrinko ir aš jį sveikinu, tačiau tokie televizijos projektai yra labai skausmingi žmonėms, kurie apie šokį nusimano. Labai dažnai laimi visai ne tie, kurie turėtų. Daug ką lemia, tarkime, net seksualinis pagrindas. 

Labiausiai palaikėte Sandrą. Kodėl?

Ji pati teisingai pasakė – ji sukurta šokiui, scenai. Jai viskas sekasi natūraliai, organiškai. Gerai dirba visas jos kūnas – rankos, kojos, veidas, kuris, beje, nėra priklijuotas kaip kitų. Ji jaučia tai, ką šoka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius