-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas: „Jei šalia baikerio žavi dama – jo ratai kainavo daug“

„Bike show Millennium“ šventės vedėju tapęs choreografas Jurijus Smoriginas įsitikinęs, jog motociklo vertę lengvai galima nustatyti pagal tai, kokio grožio moteris lydi plieninio žirgo savininką.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Teodoro Biliūno/ Žmonės.lt nuotr.

„Juk kuo turtingesnis vyras, tuo gražesnė jo mylimoji. Tai galioja ir motociklams. Jei šalia baikerio stovi žavi dama, žinok – jo ratai kainavo daug“, – juokdamasis patikino J.Smoriginas. Jis pastebėjo, kad į „Bike Show Millennium“ atvykusios merginos nori būti gražesnės už motociklus, nes kitaip vyrai jų gali ir nepastebėti.

J.Smoriginas, vienam vakarui pasiskolinęs odines kelnes ir liemenę, gailėjosi iš namų nepasiėmęs skarelės. „Nepaklausiau žmonos dabar – gailiuosi“, – tvirtino choreografas.

Teodoro Biliūno/ Žmonės.lt nuotr./Jurijus Smoriginas
Teodoro Biliūno nuotr.                                      Jurijus Smoriginas

Baikeriams jis sudainavo dainą džiazo stiliumi apie meilę. Daug metų ne tik šokantis, bet ir dainuojantis choreografas įsitikinęs – baikeriams gali patikti ne tik rokas. „Galite apmėtyti mane buteliais, bet aš šįvakar sukelsiu vėją“, – sakė J.Smoriginas.

Sulaukė šūksnių „Lauk iš čia“

Apie „bambalius“, „stanikus“, „užpakalius“ ir ne itin gražius susirinkusius vaikinus kalbėjęs choreografas sulaukė ir publikos nemalonės. Tuomet, kai pasirodymą scenoje baigė Česlovas Gabalis, jo gerbėjai ėmė reikalauti pakartoti paskutiniąją dainą.

„Kaunas baigėsi, dabar Česka išvyksta į Paryžių“, – sakė J.Smoriginas, aidint susirinkusiųjų švilpimui ir šūksniams „lauk iš čia“, kurie buvo adresuoti vedėjui.

Iki šiol daugelį metų baikerių festivalio „Bike Show Millennium“ vakarinę dalį vesdavo Vytautas Šapranauskas, tačiau šį savaitgalį jis turėjo kitų planų. Iššūkį lipti į sceną vietoje jo priėmęs J.Smoriginas tvirtino nieko nebijąs, nes esąs iš Kauno.

„Bike Show Millennium“ Kaune vyko tryliktą kartą. Vidurdienį iš Kauno pilies pajudėjusi tūkstantinė motociklininkų kolona, kelias valandas riedėjusi pagrindinėmis laikinosios sostinės gatvėmis, vojažą baigė S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome, kur tradiciškai rengiama vakarinė baikerių šventės dalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius