Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas pasiuto dėl Remigijaus Žiogo šokio su vėliavomis: „Nevalkiok simbolių!“

Šeštadienio vakarą penkios poros vėl sukosi ant parketo – projekto „Šok su manimi“ pusfinalyje jos susirungė dėl galimybės varžytis didžiajame finale.
Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė
Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Stengtis tikrai yra dėl ko, nes projekto prizinis fondas iš tiesų įspūdingas: „Šok su manimi“ nugalėtojams atiteks 10 tūkst. eurų prizas, antrajai porai – 3 tūkst., o trečiajai – 2 tūkst. eurų.

Šeštadienį ant parketo sukosi Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Mažiausiai balsų surinko Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, todėl jiems teko pasitraukti iš projekto.

Šeštadienio vakarą pusfinalyje Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė šoko pagal patriotinę dainą, o jų pasirodymo metu būrys karžygių mojavo Lietuvos vėliavomis. Toks pasirodymas sukėlė aršią diskusiją tarp komisijos narių. Antai Jurijus Smoriginas kategoriškai atsisakė vertinti tokį šios poros pasirodymą, todėl jiems iš jo pusės buvo įskaityta nulis balų.

„Čia įvyko politinis aktas, nepagarba mūsų vėliavai. Negalima iš lietuviškos vėliavos padaryti scenografijos. Suprantu jūsų idėją, bet tąsyti vėliavas...“ – nepatenkintas sakė J.Smoriginas.

„Vienuoliktoje klasėje pats buvau vėliavnešys“, – teisinosi R.Žiogas, niekaip nesutikęs su Jurijaus smerkimu ir teigęs, kad vėliavas scenoje laikė profesionalai, su jomis nebuvo elgiamasi nepagarbiai ir neapgalvotai.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė

„Nepardavinėkite Lietuvos! Nereikia valkioti simbolių. Visomis priemonės sieki dėmesio, negalima taip, siaubas kažkoks. Kategoriškai atsisakau vertinti šitą pasirodymą“, – neperkalbamas buvo J.Smoriginas.

Iš dalies jam pritarė ir Jūratė Norvaišienė: „Karžygiai – viduramžiai, o rumba atsirado 20-ajame amžiuje. Nesižiūrėjo šie dalykai kartu, nes nedera tarpusavyje.“

Tuo tarpu Agnė Jagelavičiūtė teigė, kad nematė nepagarbos vėliavai, mat kitose šalyse vėliavos motyvai naudojami kur kas dažniau ir drąsiau, o tai – nėra blogai. „Pasirodymas buvo psichodelinis, aš prasijuokiau pusė pasirodymo. Dėl vėliavos – ja tikrai nebuvo nepagarbiai mojuojama. Kitose šalyse žmonės savo vėliavą deda ant maikučių ir ne todėl, kad negerbtų, o todėl, kad myli“, – sakė ji.

O kaip manote jūs – ar garbinga naudoti Lietuvos vėliavą šou pasirodymuose? Savo nuomonę išsakykite komentaruose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius