Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Smoriginas: užsidėjęs peruką, pamačiau seksualinį maniaką...

Populiariausi projektai „Šok su manimi“ ir „Lietuvos talentai“, nauji šou „Be komentarų“ ir „100 000 € grynais“, „Beatos virtuvė“ ir „Susitikime virtuvėje“, kultiniai serialai „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Daktaras Hausas“, Europos vyrų krepšinio čempionato kovos, kasdienis aktualių ir gyvenimiškų pokalbių šou, publicistika – tai tik dalis naujienų, jau pamėgtų projektų ir sporto reginių, kuriuos TV3 televizijos žiūrovai pamatys naująjį sezoną.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / TV3 nuotr.

Populiariausio serialo Lietuvoje (kaskart seriją pasižiūri apie 700 tūkstančių žiūrovų) „Moterys meluoja geriau“ penktame sezone žiūrovai vėl išvys aferisto Felikso Šmakovo vaidmenį talentingai kuriantį Jurijų Smoriginą. Tačiau vietomis jo gali ir nepažinti, mat slėptis priverstas Jurijaus personažas išbandys įtaigias maskuotes. Ką tik „Moterys meluoja geriau” komanda filmavo epizodą, kai F.Šmakovas pabėga susitikti su dukra.

„Kad niekas nepažintų, turėjau slėpti veidą. Pasitvėriau iš garderobinės kolegos Ramūno Rudoko išbandytą peruką. Pamaniau, tiks. Bet mano personažo atveju perukas tampa farsu: lįsk nelindęs po svetimais plaukais, nors skėtį ant galvos užsidėk – aferisto akių vis vien nepaslėpsi!“ – juokiasi J.Smoriginas.

Blondinu save vadinantis Jurijus, pasipuošęs sidabriniais plaukais, turėjo pasijusti pasenęs. Bet ne – artistas sako, kad jį aplankė kitokie pojūčiai: „Tas perukas toks keistas. Man atrodo, jo kirpimas yra moteriškas, o mano veido bruožai nėra griežtai vyriški, todėl jis pridėjo specifinių manierų. Pasižiūrėjęs į veidrodį, aš mačiau ne tik aferistą, bet ir seksualinį maniaką.“

O ką J.Smoriginas – dar ir kandusis šokių projekto „Šok su manimi“ komisijos narys – pasakytų apie plikius, kurie perukus dėvi kasdieniame gyvenime?

„Tie žmonės nemato savęs iš šalies, – trumpai drūtai kerta Jurijus. – Kaip gali atrodyti vyras, užsidėjęs pridėtinę netikrą „kūno dalį“? Kaip operečių artistas – tame žanre yra populiarus ryškus grimas, perukai...“

Laukite naujausių „Moterys meluoja geriau“ serijų – naujasis TV3 sezonas ir penktasis serialo sezonas startuoja jau rugpjūčio 29 dieną – ir galėsite savo akimis įvertinti visus J.Smorigino pokyčius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius