-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justina Stambrauskaitė pristatė 15-metę sesę Evą: „Pirmiausia šeima, po to draugai ir vyrai“

Nors penktadienį dangaus virš Vilniaus ir būta niūraus, o oro – visai ne vasariško, pasilinksminti „Merci“ restorano vasaros terasos atidaryme garsiems svečiams tai nesutrukdė. Renginio nepraleido ir viešųjų ryšių agentūros „Event Help“ įkūrėja Justina Stambrauskaitė (24), čia pasirodžiusi su seserimi Eva (15).
Justina Stambrauskaitė su seserimi
Justė Stambrauskaitė su sese Eva / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Naujoji vasaros terasa atidaryta sostinės centre, tiesiai prieš miesto savivaldybės langus. Apžiūrėti naujos vasariškos vietelės atskubėjo būrys čia pakviestų svečių – pramogų, meno, verslo atstovų.

Renginio svečiai terasoje mėgavosi modernios europietiškos virtuvės patiekalais, pagardintais gruziniškais prieskoniais, šiltu bendravimu. Gerą nuotaiką vakaro metu užtikrino gyvi grupės „MaNNAzz“ muzikos ritmai.

Vakarėlio nepraleido ir Justina Stambrauskaitė. Pirmąkart ji viešumoje pasirodė su ligšiol nematyta kompanija – pristatė savo 15-metę seserį Evą, kuri jau rugsėjį mokykloje ims lankyti devintą klasę.

Bendraudama su Žmonės.lt J.Stambrauskaitė sakė sesę į kompaniją pasikvietusi, mat norėjo su ja praleisti daugiau laiko.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Justina Stambrauskaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Justina Stambrauskaitė

„Mano sesė nuo vaikystės dainuoja ir yra pripratusi prie dėmesio. Žinoma, galbūt ne prie tokio, galbūt labiau prie scenos, tačiau vis tiek. Pastaruoju metu kartu leidžiame nedaug laiko, o šiandien ištaikėme progą“, – šypsojosi J.Stambrauskaitė.

Pati Eva Žmonės.lt sakė noriai pasinaudojusi proga ir priėmusi Justinos kvietimą – juk apsilankyti tokiame renginyje jai įdomu.

Pastaruoju metu Justina su seserimis – ir Eva, ir jaunėle Marta (10) – susitinka išties retai.

„Pirmiausia, gyvename atskirai. Eva su kita sese, Marta, gyvena su tėvais... Tačiau stengiamės matytis kuo dažniau“, – kalbėjo J.Stambrauskaitė.

O Eva tik antrino: su Justina jos niekada nesipyksta. „Mes labai gerai sutariame, nesipykstame. Su Justina visus reikalus visad išsisprendžiame gražiai“, – kalbėjo Eva.

Anot J.Stambrauskaitės, šeima jai – didžiausia vertybė, kurią labai brangina: „Manau, svarbiausia yra išlaikyti gražius santykius šeimoje. Kai išlaikai gražius santykius šeimoje, tada ir pats gali kurti gražius santykius. Man mano šeima yra mano gyvenimo pagrindas, mano ramstis. Mano šeima – tėvai, seserys – man artimiausi žmonės. Tik po jų seka draugai ir vyrai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius