-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas Jankevičius į baseiną šoko su Monika Šalčiūte glėbyje

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo antrąją šou „Šuolis“ laidą, kurios metu garsenybės į vandenį nėrė poromis – drauge su pasirinktais partneriais. Šokėjai Monikai Šalčiūtei kompaniją palaikė humoristas Justinas Jankevičius.
Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius
Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Apie antrąją „Šuolio“ laidą skaitykite čia.

M.Šalčiūtė ir J.Jankevičius laidos metu į vandenį nėrė trečiu numeriu. „Mūsų pasiekimai yra tokie, kad pasigaminau marškinėlius su Monikos atvaizdu. Tiek tų pasiekimų“, – prieš šuolį ironizavo J.Jankevičius.

Nors iš pradžių žiūrovus mėginta suklaidinti, kad J.Jankevičius „Šuolyje“ visgi nepasirodys, M.Šalčiūtei atsistojus ant 5 metrų aukščio bokšto jis pasirodė greta ir „puolė“ Moniką. Pora į vandenį šoko susikabinusi nuo 5 metrų aukščio. J.Jankevičius šuoliui pasirinko „safari“ stiliaus aprangą.

Išniręs iš baseino ir stojęs greta vedėjų dueto J.Jankevičius greitakalbe „pyškino“ savo įspūdžius, emocinga jo kalba priminė partnerės M.Šalčiūtės parodiją.

Vertintojams pro akis nepraslydo nei dueto šuolis, nei asmeninė J.Jankevičiaus šventė – sekmadienį jam suėjo 29-eri. „Noriu tau dedikuoti dainą, Justinai, nes žinau, kad šiandien – tamstos gimimo diena“, – po dueto šuolio sakė Aistis Mickevičius ir uždainavo „Happy Birthday“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka

Komisijos nariai visi it vienas tikino, kad M.Šalčiūtės ir J.Jankevičiaus šuolis atrodė nuotaikingas, tačiau įvertinimų gailėjo: skyrė po 5 balus. „Apsimeskime, kad tai – penkiabalė sistema“, – sakė J.Jankevičius.

Praėjusioje „Šuolio“ laidoje M.Šalčiūtei sekėsi itin sunkiai: viso labo nuo vieno metro aukščio tramplino į vandenį šokusi šokėja tik per plauką neiškrito iš šou – dalyvių rikiuotėje liko prieš paskutinė.

Vėliau Žmonės.lt M.Šalčiūtė pasakojo apie savo beribę aukščio baimę, trukdančią jai nerti į vandenį. Tąkart mergina tikino norinti pasitraukti iš šou ir vylėsi, kad televizijos žiūrovai jai pagailės balsų.

Vis dėlto savaitės pabaigoje M.Šalčiūtė tikino išsidrąsinusi ir su Žmonės.lt skaitytojais pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas jos šuolis į vandenį nuo 3 metrų bokšto.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius