-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ar užleis K.Prunskienė savo vietą „Žvaigždžių duetuose“ M.Jampolskiui? (nuotraukos)

Antradienio vakarą LNK studijoje filmuota antroji „Žvaigždžių duetų“ laida pateikė daug netikėtumų: scenoje pasirodė politikai Petras Gražulis ir Kazimira Prunskienė, kurie dėl vietos šiame projekte varžėsi su aktoriumi Mariumi Jampolskiu. Kuri pora iš trijų turi atsidurti projekte, sprendė komisija.
Marius Jampolskis ir merginų grupė „Studentės“
I.Puzaraitė ir M.Jampolskis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Radikaliais pasisakymais garsėjantis politikas Petras Gražulis scenoje pasirodė su vyriška kompanija – Artūru Orlausku ir Aleksandru Ivanausku-Fara. Linksmai nusiteikusi frakuota trijulė užtraukė „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“ ir susilaukė komisijos šypsenų.

Komisijos narys, režisierius Vytenis Pauliukaitis pagyrė P.Gražulį, kuris režisieriui pasirodė pats šilčiausias iš trijulės. Tačiau V.Pauliukaičiui norėjosi, kad šiam pasirodymui būtų buvusi parinkta sudėtingesnė „dainelė“. 

„Trijų karališkųjų pingvinų grįžimas iš nesėkmingos nerštavietės pasirodymas beveik išspaudė ašarą, bet visgi manęs neįtikino“, – publiką prajuokinusį komentarą rėžė operos solistas Vytautas Juozapaitis. O prodiuseris Gediminas Zujus trijulei skyrė vieną mažiausių balų per visą vakarą.

„Tokio gražaus Petro, kokį jį mačiau šiandien, aš nematau Seime“, – komplimentą kolegai skyrė Inga Valinskienė.

„Jis turi tiek daug priekaištų seksualinėms mažumoms, kad aš maniau, kad jis niekada neišdrįs dainuoti su dviem vyrais“, – toliau kalbėjo moteris. Galiausiai moteris nusprendė, kad pasirodymas nebuvo be priekaištų – visgi tądien ji P.Gražulio akyse nematė tos liepsnelės, kuri paprastai rusena, kai politikas skelia kalbą posėdžių salėje.

Politikė K.Prunskienė ir operos solistas Eduardas Kaniava privertė susirinkusiuosisu pasijusti lyg giminių baliuje ir susikibus parankėmis linguoti pagal muzikos ritmą.
 
Dueto pasirodymas tiesiog sužavėjo komisiją, porą pamaloninusią itin aukštais balais.

„Esu labai nustebęs – profesorės labai gražus tembras. Atrodė, kad jūs prieš tai esate dainavę kartu. Atkreipkite dėmesį, jie nesėdėjo, kaip kai kai kurios poros, jie šoko“, – susižavėjęs kalbėjo V.Pauliukaitis.

V.Juozapaitis po pasirodymo K.Prunskienę gyrė už spinduliuojančią šilumą, o I.Valinskienė duetą pavadino žavinga pora.

Aktorius M.Jampolskis ir Irūna Puzaraitė iš grupės „Studentės“ scenoje šįkart pasirodė su palaikymo komanda – kitomis grupės narėmis.

„Tai buvo naujametinė Romeo ir Džiuljetos meilės istorija. O tas Marius – aš jį užmušiu! Jis aktorius, o šitaip apkabinti mergaitę, kaip ledo koloną...“ – jausmingu dueto pasirodymu ne visai patenkintas liko V.Pauliukaitis.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Akimirka ia laidos filmavimo
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./K.Prunskienė ir E.Kaniava

I.Valinskienė ėmėsi M.Jampolskio advokatės vaidmens – apgynė jį teigdama, kad paskutinis apkabinimas tebuvo režisūrinis vingis, kurio nesuprato Vytenis. „Marius buvo per daug pasiruošęs kaip pirmam kartui“, – pagyrė komisijos narė.

„Ai, man bile dainuoti“, – paklaustas, ar jam svarbu patekti į šį projektą, atsakė M.Jampolskis.

Komisijos vertinimai buvo palankiausi politikei K.Prunskienei ir jos partneriui E.Kaniavai. Tačiau moteris netrukus prašneko, kad galbūt vietoj jos į šou tegu eina jaunesni – aktorius M.Jampolskis ir Irūna. Kokį sprendimą priėmė politkė, paaiškės šį šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius